Samsung Chromebook 2 Ertelendi

Samsung Chromebook 2 Ertelendi

Samsung Chromebook 2’nin önümüzdeki haftadan itibaren kullanıcılara sunulması beklenirken, çıkış tarihinin ertelendiği açıklandı.

Samsung Chromebook 2 bir süre önce ön siparişe sunulmuş ve Güney Koreli teknoloji devinin yeni Chromebook‘una bir an önce kavuşmak isteyen teknoloji meraklıları ön sipariş vererek ürünlerini beklemeye başlamışlardı. Ön siparişe sunulan bu yeni cihazın önümüzdeki haftadan itibaren bazı bölgelerdeki satış mağazalarına gönderilmesi bekleniyordu. Ancak görünen o ki Samsung‘un yeni Chromebook’una kavuşmak için sabırsızlanan kullanıcıların bir süre daha beklemesi gerekecek.

Samsung Chromebook 2

Samsung Chromebook 2‘a yönlik olarak ortaya çıkan yeni haberler gösteriyor ki cihazın çıkış tarihi ertelenmiş ve ilk olarak ABD’de satışa sunulacak olan cihaz en erken Mayıs ayında kullanıcılara gönderilebilecek. Online alışveriş sitesi Amazon üzerinden ön sipariş veren kullanıcılara konuya ilişkin gönderilen e-maillerde, ürünün teslimat tarihinin ertelendiği ve en erken 15 Mayıs’ta teslimat yapılabileceği bildirilmiş durumda. Samsung Chromebook 2‘nin ertelenmesine neyin sebep olduğu ise henüz bilinmiyor.

Epic Games’ten Sınırları Zorlayacak Yeni Oyun