Samsung Çalışanları Galaxy S7 Özelliklerini Paylaştı

galaxy s7

Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i tanıtmak için MWC 2016’yı bekliyor. Ancak bu bekleyiş sırasında gelen sızıntılar sayesinde telefonun özellikleri şimdiden netleşti.

Samsung yeni amiral gemileri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i henüz resmi olarak tanıtmadı ama şimdiden telefonlar hakkında birçok detay biliniyor. Bugüne kadar internete sızdırılan bilgiler sayesinde telefonların neredeyse tüm özellikleri belli oldu. Ancak bugüne kadar bu sızıntılar doğrulanamamıştı. Bugün ise bazı Samsung çalışanları telefonun özellikleri hakkında ilk kesin bilgileri paylaştılar.

galaxy-s7

Güney Kore kaynaklı bir internet sitesinin Samsung çalışanların aldığı bilgiler, Galaxy S7’nin 5.1 inç, Galaxy S7 Edge’in ise 5.5 inç olacağını gösterdi. Bu bilgilerin daha önceki sızıntılarla uyuşması, telefonların boyutlarını neredeyse kesinleştirdi. Hatırlayacağınız gibi Galaxy S7 modellerinde yer alacak olan 12 MP arka kameranın Galaxy S6’da kullanılan 16 MP kameradan düşük olması hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak Samsung çalışanlarına göre yeni telefonlarda MP daha düşük olsa da, kameranın kendisi çok daha iyi olacak ve daha iyi fotoğraflar çekebilecek. Ayrıca hem Galaxy S7 hem de Galaxy S7 Edge, su geçirmez olacak.

Apple Watch Cephesinden Yeni Gelişmeler