Samsung Galaxy S7 Edge Plus’tan Kötü Haber

samsung galaxy s7 edge plus 2

Samsung cephesinden gelen yeni haberler, Galaxy S7’nin yanı sıra tanıtılması beklenen Samsung Galaxy S7 Edge Plus’ın iptal edildiğini gösteriyor.

Yeni amiral gemilerini tanıtmaya hazırlanan Samsung cephesinden şu ana kadar gelen haberler, firmanın Galaxy S7’nin birçok farklı versiyonunu piyasaya süreceği yönündeydi. Bu versiyonların sayısının en az dört olacağı gelen iddialar arasındaydı. Ancak Güney Koreli teknoloji devi bu kararından caymış gibi görünüyor. Paylaşılan yeni bilgiler Samsung’un Galaxy S7 Edge Plus’tan vazgeçtiği yönünde. Samsung Galaxy S7 Edge Plus‘ı rafa kaldıran Güney Koreli teknoloji devinin, Şubat ayında Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’i tanıtacağı söyleniyor.

samsung-galaxy-s7-edge-plus-2

Samsung’un Galaxy S7 Edge Plus’dan neden vazgeçtiği veya bu telefonu ileri bir tarihte satışa sunup sunmayacağı şimdilik bilinmiyor. Plus modellerinin ortadan kalkmasıyla birlikte geriye sadece iki versiyon kalıyor. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’den oluşan bu iki versiyonda 32 ve 64 GB’lık iki farklı alternatifle satışa sunulacak. Tüm dünyada merakla beklenen yeni Samsung amiral gemisi, büyük ihtimalle MWC 2016’dan birkaç gün önce düzenlenen etkinlikle resmi olarak tanıtılacak.

Galaxy S7’nin özellikleri arasında 5.1 inç Super AMOLED ekran, 32 veya 64 GB depolama alanı, 200 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği ve 3,000 mAh batarya yer alıyor. Telefon ABD ve Çin’de Snapdragon 820 işlemciyle, geri kalan bölgelerde ise Exynos 8890 işlemciyle raflardaki yerini alacak.

FIFA oyunlarında Messi dönemi sona eriyor