Samsung’dan Windows Phone Atağı

samsung W750V Huron
Samsung’un Windows Phone 8.1  işletim sistmini kullanan yeni telefonu W750V Huron sızdırıldı. 
Koreli teknoloji devi Samsung , 1 yıl aradan sonra W750V Huron modeliyle Windows Phone platformunda da ben de varım diyor. Evleaks tarafından sızdırılan Samsung W750V Huron, Samsung’un WP8 işletim sistemli Ativ S Neo modelinin ardından piyasaya sürceği ilk WP 8.1 işletim sistemli akıllı telefon modeli olacak.
samsung W750V Huron1
Samsung Galaxy serisinin tasarım özelliklerinin kullanıldığı W750V Huron, Samsung Galaxy S modeline benzerliğiyle dikkat çekiyor. Sızdırılan görselde de görülebildiği üzere ABD’li Verizon firmasının logosunun yer aldığı telfonda, fiziksel windows tuşu bulunuyor. Windows 8.1 işletim sistmini kullanan W750V Huron’da, full HD çözünürlğünd ekran ve 13 mega piksel çözünürlüğünde kamera görev yapacak.
samsung W750V Huron2
Telefonun GFXBenxh sonuçlarında SM-W750V  kod adıyla yer alırken, telfonun kran çözünürlüğü 1280x720p çözünürlüğünde görünüyor. Testte cihazda buunan özellikler arasında ARM mimarisini kullanan 4 çekirdekli işlemci ve Adreno 305 grafik işlemcisi bulunsa da, bu teknik özelliklerin değişerek piyasaya çıkabileceği tahmin ediliyor. Samsung SM-W750V Huron’un ne zaman piyasaya çıkacağı ve nasıl fiyatlandırılacağı şuan için belirisizliğini koruyor. Samsung SM-W750V Huron ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.