Samsung Akıllı Monitör satışları sadece bir yılda 600.000 adeti geçti

s52

Samsung, akıllı Monitörünü ilk olarak geçen yıl Aralık ayında tanıttı ve COVID 19 pandemisinin bir sonucu olarak artan akıllı ekran ihtiyacını karşıladı.

Koreli teknoloji devi şimdi dünya çapında 600.000’den fazla monitör sattığını duyurdu. Satışlar, lansmanından bu yana her dakika birden fazla birim satan şirkete dönüşüyor. Samsung Smart Monitor, Netflix, Samsung TV Plus ve YouTube gibi çeşitli OTT (Üst Üstte) hizmetlerinden yararlanmanıza ve ayrıca herhangi bir şey olmadan çalışmanıza ve çalışmanıza olanak tanıyan, Tizen OS tabanlı bir akıllı hub ile donatılmış yeni bir konsept monitör.

Samsung Akıllı Monitör satışları sadece bir yılda 600.000 adeti geçti

Monitörler piyasaya sürüldüklerinden beri YouTube ve diğer çevrimiçi platformlarda olumlu eleştiriler aldı. Bu, akıllı monitörlerinin satışlarını büyük ölçüde etkiledi. Ayrıca evden çalışmanın ve evde eğitimin benimsenmesi, Samsung’un akıllı monitörlerine olan talebi artırdı.

Firmanın akıllı Monitörler iki farklı modelde mevcut – Smart Monitor M7 ve M5. Smart Monitor M7, yalnızca UHD çözünürlüğe ve siyah renge sahip 43 inç ve 32 inç modellerde mevcuttur. Öte yandan Smart Monitor M5, FHD çözünürlüğe sahip 32 inç ve 27 inç modellerde geliyor. Siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcuttur.

Koreli teknoloji devi Görsel Ekran İşinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hye-Seung Ha, “Samsung Smart Monitor, ‘ev hayatı’ çağında kendisini tamamen yeni bir kategori olarak konumlandıran yenilikçi bir üründür” dedi.

Samsung, Qualcomm ve Verizon 711 mbps 5G yükleme hızlarına ulaştı