Angry Birds 2’de can hilesi yapmak çok kolay!

angry birds 2 can hilesi 0

#İŞBİRLİĞİ

Rovio Games’in efsanevi oyunu Angry Birds 2 çıktı. İlk oyundan sonra gelişen oyun dinamikleri ve daha fazla bölüm sayısıyla gelen oyunda can sıkan bir özellik var. O da oyunda sadece 5 adet hakkınızın olması. 5 canınınızı bitirdiğinizde yenileri için beklemek veya can satın almak zorundasınız. Bizler de bu yazımızda sizler için Angry Birds 2 can hilesini nasıl yapabileceğinizi anlattık.

angry-birds-2-can-hilesi-0

Freemium tarzı oyunları indirmek ve kısmen oynamak ücretsiz oluyor. Ancak oyun, kendi senaryosu içerisinde sizden para istiyor. Uygulama içi satın alma olarak tanımlanan bu özellik bazen oyunun en temel dinamiği olan canlar için bile geçerli olabiliyor. Angry Birds 2 bu oyunlardan biri. Oyunda 5 hakkınız var. 5 tanesini de kullandığınızda yeni canlar için beklemek veya yeni can satın almak zorundasınız. Ancak hepsi bu değil.

İlerleyen sayfalarda Angry Birds 2 oyununda nasıl can hilesi yapabileceğinizi bulabilirsiniz. Bunun dışında sizin önereceğiniz böyle numaralar varsa yorumlar bölümünden bize iletebilirsiniz.