Microsoft’tan 30 Eylül Hazırlığı!

Microsofttan 30 Eylul Hazirligi

Teknoloji ve yazılım devi Microsoft’un 30 Eylül’de düzenleyeceği basın toplantısı için davetiyeler göndermeye başlaması, Windows 9’un bu tarihte tanıtılacağını gösterdi.

Dünyanın en popüler işletim sistemi Windows’un yeni sürümü üzerinde uzun süredir çalıştığı bilinen teknoloji devi Microsoft’un yeni işletim sistemini Eylül ayında tanıtacağı söyleniyordu.

Microsoft'tan 30 Eylul Hazirligi!

Yazılım devi Microsoft’un popüler işletim sisteminin en yeni sürümü olan Windows 9 hakkında Eylül ayında resmi olarak tanıtılacağına dair söylentiler ortalıkta dolaşıyordu. Ortaya atılan bu söylentiler hakkında Microsoft cephesinden herhangi bir açıklama gelmemesine rağmen şirketin 30 Eylül 2014 tarihinde bir basın toplantısı düzenlemesi ve bunun için davetiyeleri göndermeye başlaması, merakla beklenen Windows 9’un iddia edildiği gibi Eylül ayında resmi olarak tanıtılacağını ortaya çıkardı.

Windows işletim sisteminde bir sonraki aşamaya geçişin şahidi olmak isteyenlerin davet edildiği etkinlikte teknik ve girişimci kullanıcılarla merak edilen detaylarında paylaşılacağı belirtildi. 30 Eylül’de San Francisco’da düzenlenecek olan basın toplantısında görücüye çıkacak olan Windows 9, başlat menüsü başta olmak üzere kullanıcıların talep ettiği eski özellikler ile beraber meşhur dijital asistan Cortana’yı da kullanıcıların hizmetine sunacak.

Apple’dan NSA Açıklaması!