Robin’i Ön Siparişle Satın Alabilirsiniz

robin

Bulut tabanlı Robin özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekecek. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni model telefonu 400 Dolar yaklaşık olarak 1148 TL ödeyerek satın alabilirsiniz. Telefon ön siparişe çıktı. Telefon; Şubat 2016 yılında Kullanıcılarla buluşmuş olacak.

Artık Bulut Depolama; olmazsa olmaz bir Özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bulut Depolamasız Cihazlar artık tercih bile edilmemeye başladı.

Telefonu Eski Google Çalışanları; Tom Moss ve Mike Chan tasarladı. İkilinin kurduğu Şirketin ismi ise Nextbit. GSM ve CDMA modellerini de ön siparişle satın alabilirsiniz.

robin

İlk olarak bir Kickstarter Projesi olarak cihaz karşımıza çıkmıştı. 32 GB dâhili depolama alanına sahip cihazın kapasitesi micro SD kart ile arttırılabiliyor.

Robin’in özellikleri ise şunlar: 1.8 GHz hızında çalışan hexa-core çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 808 yongaseti, Adreno 408 grafik işlemcisi yongasetine güç katıyor.

3 GB ana bellek, 5.2 inç ekran IPS LCD panelini kullanıyor. Full HD; “1920×1080” çözünürlük de bu cihazda tercih edilmiş. 13 megapiksel LED Flaşlı arka ve 5 megapiksel ön kamera da cihazın diğer özellikleri arasında. Batarya ise 2680 mAh.

Microsoft Edge’den yeni sürpriz