Roberto Escobar Escobar Fold 2 videolarını sildi!

escobar fold 2 scaled 1

MKBHD’nin foyasını ortaya çıkardığı Escobar Fold 2 için Roberto Escobar ilginç bir hamle yaptı. Roberto, katlanabilir telefonunun videolarını sildi.

Dünyanın en büyük uyuşturucu baronunun kardeşi olan Roberto Escobar, geçtiğimiz aylarda Escobar Fold 2 isimli telefonunu 399 dolardan satışa sunmuştu. Katlanabilir yapıda olan bu telefon, tasarımı ile Samsung’un Galaxy Fold modeline birebir benzemesi ile çok tepki toplamıştı. Ünlü YouTuber Marques Brownlee (MKBHD) geçtiğimiz gün yayınladığı video ile bu telefonun foyasını ortaya çıkarmıştı.

Escobar Fold 2 meğer Galaxy Fold çakmasıymış!

Marques Brownlee, Escobar Fold 2‘nin üst tarafındaki kaplamayı söktüğünde Samsung logosununun göründüğünü bizlere göstermişti. Roberto Escobar’ın foyasının ortaya çıkmasının ardından Roberto ilginç bir hamle yaptı. Roberto, YouTube’da oldukça yüksek fiyatla çektirdiği reklamların çoğunu gizledi. Yine Marques Brownlee’nin ortaya çıkardığı bu olay sonrası; Roberto’nun suçunu kabul ettiği için böyle bir hamle yaptığı söylenmeye başlandı.

Galaxy Fold’un birebir çakmasını yapan Roberto, sadece donanım tarafında bir takım kısmalara gitmişti. Bu hamlenin fiyatı 399 dolara düşürmede büyük faydası olduğu ortada. Galaxy Fold modelinde 12 GB RAM yer alırken bu modelde 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi yer alıyordu.

Escobar Fold 2

Şimdilik sadece Escobar’ın katlanabilir telefonları için YouTube’da 12 adet video görünüyor. Samsung‘un bu olaylardan sonra kendi telefonunu birebir taklit eden Roberto’ya dava açıp açmayacağı ise büyük merak konusu.

Escobar Fold 2 özellikleri

  • 7.3 inçlik 2152×1536 çözünürlüğünde dAMOLED HDR10+ destekli ekran
  • Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti
  • Adreno 650 GPU grafik birimi
  • 6 GB RAM
  • 128 GB dahili depolama birimi
  • 12 Megapiksel f/1.8 (geniş açı) + 12 Megapiksel f/2.4 (telefoto) +16 Megapiksel f/2.2 (Ultra geniş açı) kamera
  • 25W hızlı şarj destekli 4.380 mAh kapasiteli batarya