Riot Games, ‘League of Legends’ yamasını erteleyebilir

riot games

League of Legends ve Valorant’ın arkasındaki stüdyo olan Riot Games, yakın tarihli bir güvenlik ihlalinin kısa vadeli içerik yayın programını etkileyebileceğini söyledi. İşte detaylar.

BleepingComputer tarafından tespit edilen bir tweet’te Riot Games Cuma günü geliştirme sistemlerinin hafta başında meydana gelen bir sosyal mühendislik saldırısında ele geçirildiğini açıkladı. Şirket, “Şu anda tüm yanıtlara sahip değiliz, ancak erken iletişim kurmak ve oyuncu verilerinin veya kişisel bilgilerin ele geçirildiğine dair herhangi bir belirti olmadığını size bildirmek istedik” dedi. “Maalesef bu durum, içerik yayınlama yeteneğimizi geçici olarak etkiledi. Ekiplerimiz bir düzeltme üzerinde sıkı bir şekilde çalışırken, bunun birden fazla oyundaki gelecek yama tempomuzu etkilemesini bekliyoruz” dedi.

riot games

Stüdyo, kullanılabilir hale geldikçe daha fazla bilgi paylaşma sözü verdi. Cuma günü, League of Legends geliştirme ekibi, olayın yaklaşan sürüm 13.2 güncellemesini yayınlama yeteneğini etkileyebileceğini söyledi. Bu haftadan önce Riot Games yamayı 25 Ocak’ta yayınlamayı planlamıştı. Şimdi, oyunun en popüler şampiyonlarından biri olan Ahri için uzun zamandır beklenen bir sanat ve sürdürülebilirlik güncellemesi de tehlikede olabilir. Şubat ayında 13.3 Yaması gelene kadar bu güncelleme de ertelenebilir. Resmi LoL Twitter hesabı, “Lig ekibi, planlanan ve test edilen değişikliklerinin çoğunu zamanında teslim etmek için düzeltebileceklerimizin sınırlarını zorlamak için çalışıyor” dedi. Sorun ne zaman çözülecek bekleyip göreceğiz.

Apple, Çatlamaya Dayanıklı Katlanabilir Ekran Teknolojisi İçin Patent Verdi