Rey Mysterio, WWE 2K19 ile geri dönüyor!

wwe 2k19

2K Sports, 9 Ekim’de satışa sunacağı WWE serisinin yeni oyunu için sürpriz bir karakter duyurdu. Rey Mysterio, WWE 2K19 ile ringlere geri dönecek!

Ülkemizde de oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan WWE etkinliği, yeni oyunuyla konsollarımıza konuk olmak için gün sayıyor. Bilindiği üzere 2K Sports, kısa süre önce WWE 2K19’u tanıtmış ve oyunun 9 Ekim’de satışa sunulacağını açıklamıştı. Hali hazırda ön sipariş aşamasında bulunan oyun için sürpriz bir isim daha dövüşçü listesine dahil edildi.

Rey Mysterio, WWE 2K19 ile ringe çıkıyor

2K Sports tarafından yapılan açıklamada oyunu ön sipariş ile satın alanların bonus olarak Rey Mysterio karakterine sahip olacakları belirtildi. Yapımcı stüdyo bu ön sipariş bonusu için bir de video paylaştı. Paylaşılan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak şunu da belirtelim. Eğer WWE etkinliğini son bir kaç yıldır takip ediyorsanız, Ray Mysterio’yu tanımıma ihtimaliniz hayli yüksek. Keza kendisi 2015 yılı itibariyle WWE ile olan bağlarını kopararak, AAA organizasyonunda güreşmeye başlamıştı.

Kendisine has 619 hareketiyle tanınan Mysterio, özellikle küçük yaştaki kullanıcılar arasında oldukça popüler bir isimdi. Taktığı maskesi ve ringdeki kıvrak hareketleriyle dikkat çeken Mysterio, bir dövüş esnasında yanlışlıkla rakibinin boynunu kırarak ölümüne neden olmuştu. Bu üzücü olay karşısında bir süre ringlerden uzak kalan Mysterio, sonrasında AAA organizasyonunda dövüşmeye devam etmişti.

Devil May Cry 5 büyük oranda tamamlandı