Resident Evil Vendetta Bu Yaz Vizyona Girecek

resident evil vendetta zombie 1

Geçtiğimiz gün yayınlanan tanıtım videosu ile dikkatleri üzerine çeken Resident Evil Vendetta için vizyon tarihi belli oldu. İşte detaylar.

24 Ocak’ta raflardaki yerini alan Resident Evil 7, oyun severlerin yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı. Capcom, Resident Evil 6 ve Resident Evil 7 arasında geçen olayların konu edileceği Resident Evil Vendetta isimli animasyonu duyurmuş ve oyunun hikayesindeki eksikliklerin, bu film ile giderileceğini belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan Resident Evil Vendetta, serinin fanlarını heyecanlandırmayı başarmıştı. Eğer Resident Evil Vendetta için yayınlanan tanıtım videosunu henüz izlemediyseniz, buradan izleyebilirsiniz.

Tanıtım videosundan da rahatlıkla anlaşılabileceği üzere, Resident Evil Vendetta’nın başrolünde Leon, Chris ve Rebecca yer alıyor.

Trigger Virüsü olarak bilinen yeni çeşit bir virüsün yayılmasını engellemek için uğraşan üçlü, kendilerini hikayenin ilerleyişine göre farklı mekanlarda buluyor.

Resident_Evil_Vendetta

Capcom ve Marza Animation Planet tarafından hazırlanan Resident Evil Vendatta eğer bir aksilik olmazsa bu yazın başlarında izleyiciyle buluşacak. Film az önce de belirttiğimiz gibi Resident Evil 6 ve Resident Evil 7 arasında geçen olayları konu edinecek.

İlk olarak Japonya’da yayınlanması planlanan film, ilerleyen dönemlerde Avrupa ve Amerika için de yayınlanacak.