Reservoir Dogs: Bloody Days duyuruldu

Reservoir Dogs Bloody Days

Reservoir Dogs: Bloody Days duyuruldu. Oyun, Tarantino’nun 1992’de yayınlananan Reservoir Dogs filmini konu alıyor.

Lionsgate ve Big Star Games, Reservoir Dogs: Bloody Days‘i duyurdu. Oyun, usta yönetmen Quentin Tarantino‘nun 1992’de vizyona giren Reservoir Dogs filmini konu alıyor.

Oyun, filmin 25. yılının kutlamasının şerefine PC ve Xbox One için 2017 yılında çıkacak. Yapım önce Steam’e yaz aylarında, sonrasında da Xbox One’a gelecek. Ancak Playstation 4 için bir açıklama yapılmadı.

Üstten görünümlü kamera açısıyla oynanan Reservoir Dogs: Bloody Days, önünüze geleni vurarak ilerlediğiniz, basit bir oynanış sunuyor. Bloody Days’te; Mr. Blonde, Mr. Brown, Mr. Orange, Mr. Blue, Mr. Pink ve Mr. White adlarındaki karakterler oynanabilir olarak yer alıyor.

Big Star Games CEO’su Liam Patton “oyuncular görevlerin gerçekleştirilmesi için her takım üyesinin gücünden yararlanmalı” diyerek oyunun stratejisini anlattı.

Açıkçası muhteşem oyunların çıktığı bu dönemde duyurulan Reservoir Dogs: Bloody Days‘in tanıtım videosu bizi pek heyecanlandırmadı. Ortalama kalitede ancak eğlenceli bir yapım gibi görünüyor. Youtube’da yorumda bulunan yorumcular ise oyunun, Reservoir Dogs’a bir hakaret olduğunu düşünüyor.

Resident Evil oyunları en kötüden en iyiye listelendi