Avealılar, İstanbul’un Keyfini Çıkarıyor

Avea Sehir Rehberi Paketi

Avea, Mekanist işbirliğiyle hazırladığı “Şehir Rehberi Paketi” ile, İstanbul’daki geleneksel ve dünya mutfaklarının en gözde duraklarını, favori eğlence mekanlarını, haftasonu kahvaltıları için en uygun adresleri Avealıların cebine getiriyor.

Renkli Yaşam Paketleri ile müşterilerinin hayatını kolaylaştıran, eğlenceli ve farklı içeriklere sahip paketler sunan Avea, Türkiye’nin popüler mekan keşif ve yorum sitesi “Mekanist”in katkılarıyla uygulamaya geçirdiği “Şehir Rehberi Paketi”yle, İstanbul’un farklı lezzet duraklarını ve eğlence mekanlarını Avealıların telefonlarına taşıyor.   

 Avea_Sehir Rehberi Paketi

“Şehir Rehberi Paketi” ile Avealılar, İstanbul’daki dünya ve Türk mutfaklarının en gözde adreslerini, şehrin favori eğlence mekanlarını, haftasonu kahvaltılarının en keyifli duraklarını cep telefonlarından takip edebilecekler.

Haftanın belirli günlerinde, yeme-içme, kahvaltı, eğlence kategorilerinde, Mekanist kullanıcıları tarafından beğeni toplayan mekanlara ve mekanların öne çıkan lezzetlerine dair bilgilerin sunulduğu paket, İstanbul’un tadını çıkarmak, şehri keşfetmek isteyen Avealıların online yol arkadaşı olacak. Ayrıca “Şehir Rehberi Paketi”  kapsamında, çok yakın bir zamanda, tüm Türkiye genelindeki kullanıcılara mekan önerisi sunmanın yanı sıra, eklenecek lokasyon bazlı sorgulama özelliğiyle, kullanıcının bulunduğu noktaya yakın olan favori mekanlarla ilgili tavsiyeler de iletilecek.

Haftalık 1 TL, aylık 4 TL ödeyerek Şehir Rehberi Paketi’nden yararlanmak isteyen Avealılar, 9090’a “MEKAN” yazıp kısa mesaj atarak pakete üye olabiliyor.

Yeni Call of Duty Mayıs Ayında Duyurulacak