Redmi oyun telefonu bu ayın sonunda piyasaya sürülecek

Redmi oyun telefonu bu ayın sonunda piyasaya sürülecek

Xiaomi alt markası Redmi, bir süre önce bir oyun akıllı telefonunu tanıttı. Bugün şirket, ilk oyun telefonunun bu ayın sonunda piyasaya çıkacağını doğruladı.

Xiaomi, yılın başından bu yana çok sayıda lansman gerçekleştirdi ve portföyünü daha da genişletmek için şirket şimdi akıllı telefon oyun alanına giriyor. Bunun için, Çin teknoloji devinin Redmi bölümü, bugün onayladığı gibi, oyun akıllı telefonunu yakında piyasaya sürüyor. Redmi oyun telefonu, şirketin son duyurusunda onayladığı gibi bu ayın sonunda piyasaya sürülecek. Cihaz için herhangi bir özellikten bahsetmese de, telefon lansmanı için Call of Duty Mobile ile bir ortaklık duyurdu.

Redmi oyun telefonu bu ayın sonunda piyasaya sürülecek

Redmi, ilk oyun akıllı telefonuyla ilgili herhangi bir özellik açıklamadı, ancak Çinli telefon üreticisi, telefon lansmanı için Call Of Duty Mobile ile ortaklığını duyurdu. Redmi’den ilk oyun telefonu hakkında daha fazla resmi bilgi bekleniyor. Ancak cihaz hakkında bilinen bazı özelikler de mevcut. Geçen ay güvenilir bir haberci Redmi’nin Dimensity 1200 SoC ile bir oyun akıllı telefonu piyasaya süreceğini iddia etmişti. Akıllı telefon, selfie kamera için delikli düz bir OLED panele sahip olacak ve 65W şarj ile 5.000 mAh pil ile gelecek. Ayrıca omuz tetikleyicileriyle gelmesi ve maliyeti 2.000-2.500 CNY (305-380 $) -yaklaşık olarak 2.484,45 Türk Lirası- arasında olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde Redmi’nin ilk oyun telefonu hakkında daha fazla şey duyacağımızı umuyoruz.