Redmi Note 12 4G özellikleri kesinlik kazandı

Redmi Note

Redmi’nin yeni fiyat performans odaklı akıllı telefon modeli olması beklenen Redmi Note 12 4G, kilit özellikleriyle gün yüzüne çıktı.

Redmi Note 12 4G özellikleri kesinlik kazandı. Xiaomi, Hindistan’da Redmi Note 12 serisini başlatmıştı ve üç farklı modelin tamamı 5G özellikliydi. Ancak, şirket son zamanlarda bu serinin 4G bağlantılı bir sürümünü piyasaya sürmeye karar verdi. Bu yeni model, Redmi Note 12 (5G olmadan) olarak adlandırılıyor ve Hindistan’da 30 Mart’ta piyasaya sürülecek. Bu cihaz, şirketin 30 Mart – 20 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceği Xiaomi Fan Festivali kapsamında tanıtılacak.

Xiaomi

Cihazın teaser sayfasına göre, Redmi Note 12 4G, 5G modeline benzer bir tasarıma sahip olacak ancak özellikleri Redmi Note 11 ile neredeyse aynı olacak. Telefon, 6.67 inç boyutunda ve FHD+ çözünürlüğünde 120Hz bir Super AMOLED ekrana sahip olacak.

Redmi Note 10S, MIUI 12.5 güncellemesini aldı

Redmi Note 12 4G özellikleri kesinlik kazandı

Redmi Note 12 4G, Qualcomm Snapdragon 685 işlemcisinden güç alacak. Bu işlemci, Snapdragon 680’in hafifçe hızlandırılmış bir sürümü olarak tanımlanıyor. Ayrıca, cihazda 50MP (geniş) + 8MP (ultra geniş) + 2MP (makro) üçlü arka kamera sistemi ve 13MP selfie kamerası yer alacak.

Telefon, 5.000mAh kapasiteli bir bataryayla birlikte gelecek ve 33W’lık hızlı şarj desteğine sahip olacak. Bu, kullanıcılara hızlı ve etkili bir şekilde telefonlarını şarj etme imkanı sunacak.

Redmi Note 9 Pro 5G, MIUI 12.5 güncellemesini alıyor

Redmi Note 12 4G’nin piyasaya sürülmesi, şirketin Hindistan’daki pazar payını artırmayı hedeflediği göz önüne alındığında oldukça önemli. Redmi Note serisi, Xiaomi’nin Hindistan’daki en popüler cihazlarından biri ve 4G bağlantılı bir sürümün piyasaya sürülmesi, daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmalarına yardımcı olabilir. Redmi Note 12 4G özellikleri kesinlik kazandı.

Apple filmler için 1 milyar doları gözden çıkardı!