Redmi Note 11 serisi hızlı şarj performansıyla göz kamaştırıyor

Redmi Note

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Redmi yeni Note modellerinde muazzam özelliklere yer verdi. Görünen o ki yeni Note modelleri önemli bir başarıya imza atacak. İşte detaylar.

Redmi Note 11 serisi hızlı şarj performansıyla göz kamaştırıyor. Akıllı telefon pazarındaki dinamik isimlerden biri olan Xiaomi’nin yan markası Redmi hızlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Özellikle Note serisiyle muazzam bir başarı yakalayan Çinli üretici, yeni nesil modellerinde daha da çarpıcı bir teknik özellik tablosuna sahip.

Eğer teknoloji gündemini az çok yakından takip ediyorsanız, zaten son dönemde Redmi Note 11 modelleri hakkında ortaya çıkan dedikoduları da anımsarsınız. Görünen o ki sızdırılan bu bilgilerden pek çoğu doğru.

Redmi Note 10 serisi, çıktıktan sadece 9 gün sonra milyon sattı

Redmi Note 11 serisi hızlı şarj performansıyla göz kamaştırıyor

Son dönemde satışa sunduğu modellerinde hızlı şarj teknolojilerine ayrı bir önem veren Redmi, yeni Note modellerinde de benzer bir tutum sergiliyor. Redmi Note 11 ve 11 Pro modelinde 120W hızlı şarj teknolojisi yer alıyor.

Bu da telefonunuzu şarja koyduktan sonra saniyeler içerisinde gün boyunca sizi idare edecek pil doluluğuna ulaşması anlamına geliyor. Gün geçtikçe orta segmentteki modellerde yer alan hızlı şarj teknolojilerinin gelişmesi güzel bir haber. Elbette bizler için önemli olan bir diğer unsur da bu telefonların ülkemizde kaç TL’den satışa sunulacağı. Bunu da bekleyip göreceğiz.

Facebook, 178 milyon kullanıcının verilerini sızdıran programcıya dava açtı