Redmi K50 Gaming stokları 2 dakikada tükendi

redmi k50 gaming 1

Akıllı telefon dünyasının yeni isimlerinden olan Redmi K50 Gaming modeli stokları, satışa sunulduktan sadece 2 dakika sonra tükendi.

Redmi K50 Gaming stokları 2 dakikada tükendi! Xiaomi’nin fiyat performans modeli olan Redmi, uzun bir süredir çok başarılı işlere imza atıyor. Gerek alt gerekse de orta segment için çıkarttığı modellerle ülkemizde dahil olmak üzere dünya genelinde önemli bir pazar payına ulaşan şirket, son zamanlarda hedefini amiral gemisi klasmanına çevirdi.

Bu kategoride en son K50 serisini duyuran Redmi, beklenmeyen bir hamle yaparak serinin ilk modeli olarak K50 Gaming’i satışa sundu. Snapdragon 8 Gen 1 yonga setine sahip bu telefon oyuncuları hedefleyen bir cihaz olarak dikkat çekiyor. 6,67 inç büyüklüğünde AMOLED ekranı 4.700mAh’lık bataryasıyla bir oyuncu için en önemli iki özelliğe kafadan sahip olmayı başararak K50 Gaming, tüm bunların yanında devasa bir soğutma sistemine de sahip.

k50

Redmi K50 Gaming stokları 2 dakikada tükendi

Redmi, böylesi özelliklerle donattığı Redmi K50 Gaming modelinden oldukça umutluydu ki ortaya çıkan ilk verilen bu konuda yanılmayacağını da gösterdi. Dün Çin’de satışa sunulan bu akıllı telefon, satış sunulduktan tam 2 dakika sonra toplam 70.000 adet satılarak mevcut durumdaki bütün stoklarını bir anda sıfırladı.

Xiaomi, bu iki dakika içerisinde yeni akıllı telefonunda 45 milyon doların üzerinde gelir sağlamayı başardı. Tabi bu daha sadece bir başlangıç. Xiaomi tarafından yapılan açıklamaya göre, talebe şu an yetişilemiyor ve bu nedenle de yeni akıllı telefonun üretim adetinde beklenenin üzerine çıkılacak.

HUAWEI, yenilenen MateBook D15 R5 ’i kullanıcılar ile buluşturuyor