Redmi yeni akıllı monitörünü piyasaya sürecek

Xiaomi’nin Redmi markası, 2020 yılında Redmi Display 1A’nın lansmanı ile akıllı monitör pazarına giriş yaptı. Firma şimdi yeni monitörünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor

İlk monitörünü piyasaya sürdüğünden beri Redmi, oyun monitörleri de dahil olmak üzere bir dizi üst düzey ekran piyasaya sürdü, ancak hiçbiri 1A ile aynı fiyat kategorisinde değildi. Görünüşe göre şirket yakında başka bir uygun fiyatlı akıllı ekran piyasaya sürecek.

Certipedia’da görülen bir sertifika listesi, Redmi Display 1A Pro olduğuna inanılan bir ekranının TUV Rheinland tarafından düşük mavi ışık için onaylandığını gösteriyor. Bu, cihazın zararlı mavi ışığı filtreleyen 1A ile benzer bir ekrana sahip olacağı anlamına geliyor.

Redmi

Monitor 1A’nın tüm özellikleri bilinmiyor, monitörün selefine göre biraz iyileştirme yapmasını bekliyoruz. Ekran 144Hz veya daha yüksek yenileme hızına sahip olabilir. Ayrıca AMD FreeSync ve Nvidia G-Sync işlevselliği gibi özellikler de bekliyoruz.

Xiaomi, Pro sürümünün tasarımını Display 1A’dan belirgin şekilde değiştirmeyebilir. Ancak, yenilenmiş bir teknik özellik dizisi bekliyoruz. Fiyatlandırma muhtemelen Display 1A’dan daha yüksek olacaktır. Display 1A Pro biraz daha yüksek gelebilir.

Akıllı telefon, Ukraynalı askeri kurşundan kurtardı