Reddit Instagram benzeri bir ‘Keşfet’ akışı alıyor

Reddit Instagram benzeri bir 'Keşfet' akışı alıyor

Reddit uygulamasında artık başka bir akış seçeneği var. Şirket, kişiselleştirilmiş bir fotoğraf, GIF ve video akışını sunacak yeni bir “Keşfet” bölümünü tanıttı. İşte detaylar.

Reddit uygulamasına iki yıldan uzun bir süredir ilk kez yeni bir bölüm ekleniyor. Şirket bu hamle ile kullanıcıları sitenin normalde bakmayacakları kısımlarına yönlendirmeyi amaçlıyor.

Reddit Instagram benzeri bir 'Keşfet' akışı alıyor

Bir şirket temsilcisi konuyla ilgili “Keşfet, genişlik sorununu çözmeyi ve insanların Reddit’in geniş külliyatını geçmelerine gerçekten yardımcı olmayı amaçlıyor” ifadelerini kullandı. Özelliğin erken testi, beş kullanıcıdan birinin “Keşfet sonucunda en az bir alt dizine” etkileşim gösterdiğini belirtiyor. Keşfet ayrıca Reddit’e her gün paylaşılan, ancak uygulamada her zaman önde ve merkezde olmayan geniş meme’ler, GIF’ler ve videolar kataloğunu sergileme şansı verecek. Reddit’in çoğu “metin tabanlı bir deneyim” olarak kalsa da, yeni Keşfet akışı, okumak yerine amaçsızca kaydırmayı tercih eden insanları çekmeye yardımcı olabilir.

Yayının kendisi, Instagram’ın Keşfet bölümünde olduğu gibi her kullanıcı için kişiselleştirilmeyi amaçlıyor. Yeni kullanıcılar veya giriş yapmamış kişiler, hizmette trend olabilecek veya çok fazla etkileşim alabilecek popüler içeriği görecek. Mevcut kullanıcılar, takip ettikleri alt dizinlere ve en çok zaman harcadıkları içerik türlerine dayalı öneriler görecekler. Şimdilik, Keşfet yalnızca Reddit’in mobil uygulamalarıyla sınırlı ancak yakında web uygulamasına da gelecektir. Uygulama özelliği bölgesel olarak herkese sunacak.

Logitech Scribe : Beyaz tahta deneyimini online toplantılara taşıyor