Red Magic Watch, 4 Mart lansmanından önce tanıtıldı

Red Magic Watch, 4 Mart lansmanından önce tanıtıldı

Nubia, 4 Mart’ta Red Magic 6 serisi altında en yeni akıllı oyun telefonlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu seriye bir de Red Magic Watch katılacak.

Giyilebilir cihazı ayrıntılı bir FCC listesinde zaten görmüştük. Ancak şimdi nubia Başkanı Ni Fei, ekranının teknik özellikleriyle birlikte Red Magic Watch‘un resmi bir görüntüsünü paylaştı. Yuvarlak 1.39 inç AMOLED ekran, smartwatch dünyasında oldukça standart olan 454×454 piksel çözünürlüğe sahip. Kasa metalden yapılmış gibi görünüyor. Ayrıca cihaz biri kırmızı vurgulu iki yan düğmeye sahip. Saat kayışı silikondan yapılmış. Buna ek olarak ise çıkıntılı bir desene sahip. Resmi sızıntıya ek olarak, Red Magic Watch’un canlı uygulamalı bir görüntüsü de internete sızdı. Böylece saat yüzünün kenarındaki tasarım ve takimetreyi doğrulamış oldu.

Red Magic Watch, 4 Mart lansmanından önce tanıtıldı

Red Magic Watch özellikleri

FCC listesine göre Red Magic Watch, 5ATM su geçirmezlik, Bluetooth 5.0 LE bağlantısı, yerleşik GPS ve 420 mAh pil sunuyor. Ayrıca bir kalp atış hızı sensörü ve bol miktarda aktivite izleme modu da cihazın özellikleri arasında olacak. Nubia Red Magic 6 için vanilya ve profesyonel olmak üzere iki varyasyon olacak. Pro, pilin % 50’sini 5 dakikada şarj eden yeniden doldurulabilir 120W’ı destekliyor. Buna uygun da bir şarj cihazı ile birlikte kutudan çıkıyor. Profesyonel olmayan model ise 6W özelliğine sahip olacak. Ürünün lansmanıyla birlikte tüm özellikler netleşecektir.

nubia Red Magic 6, 5 dakika içinde % 0’dan % 50’ye şarj olacak!