nubia Red Magic 6, 5 dakika içinde % 0’dan % 50’ye şarj olacak!

nubia Red Magic 6, 5 dakika içinde % 0'dan % 50'ye şarj olacak!

nubia Red Magic 6 oyun serisini piyasaya sürmek üzere. Seri 4 Mart’ta geliyor. Serinin Pro ve vanilya seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Yeni serinin dikkat çeken özelliği ise şarj kapasitesi. Cihaz 120W hızlı şarj kapasitesine sahip.

ZTE’nin Terminal İş Birimi Başkanı ve Nubia Technology Başkanı Ni Fei, bugün Tencent Red Magic Gaming Phone 6’nın 120W hızlı şarjı destekleyeceğini açıkladı. Ayrıca, bu telefon standart bir 120W galyum nitrür şarj cihazı ve 4500mAh çift hücreli pil ile birlikte gelecek. Cihaz 5 dakika içinde % 0’dan % 50’ye şarj olabiliyor. Ek olarak, makine mükemmel bir ısı yayma sistemine sahip. Cihaz, Isı dağıtma kombinasyonu + hızlı şarj grafit + yüksek dinamik elektrolit + yüksek mukavemetli diyafram ile ısı üretimini ve güvenlik sorunlarını etkili bir şekilde kontrol edebilir.

nubia Red Magic 6, 5 dakika içinde % 0'dan % 50'ye şarj olacak!

Yönetici ayrıca ekibinin telefonun aşırı ısınmaması ve bataryayı mahvetmemesi için hangi önlemleri aldığını da açıkladı. Hızlı şarja yardımcı olan bir grafit levha ve şarjı oyun bulunuyor. Ayrıca, tasarımcılar batarya için güçlendirilmiş bir kasa yerleştirdiler. Bu nedenle arızalansa bile, telefonun geri kalan iç kısımları sağlam kalacak. Önceki tanıtım afişi, Tencent Red Magic Gaming Phone 6’nın 8GB bellek ve Android 11 işletim sistemi ile desteklenen bir Snapdragon 888 yongasına sahip olacağını belirtmişti. Bundan önce ise cihaz GeekBench’te göründü. Cihazın tek çekirdekli puanı 1004 puan ve çok çekirdekli puanı ise 3306. Sonuçlar bu haliyle hiç fena değil. Buna ek olarak son sürüm daha gelişmiş olacaktır. Bunun dışında dün aynı Nubia yöneticisi Red Magic Gaming Phone 6 için dört yeni teknoloji açıkladı. Bu dört özellik ekran, şarj, dokunmatik kontrol ve fan ile ilgili olacak.

Kitapyurdu hack’lendi mi? Kullanıcı bilgileri tehlikede olabilir