Red Magic 9 Pro, Global Pazara Sunuldu

Red Magic 9 Pro

ZTE nubia, geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu Red Magic 9 Pro’nun global lansmanını gerçekleştirdi.

Çinli telefon üreticisi ZTE, şık tasarımı ve gelişmiş teknik özellikleriyle dikkat çeken yeni amiral gemisi akıllı telefonları Red Magic 9 Pro ve Pro+’ı geçtiğimiz ay resmi olarak tanıttı. Özellikle bir oyun telefonu olarak yılın en dikkat çekici modellerinden olan Red Magic 9 Pro ilk aşamada Çin’de satışa sunulmuş olsa da dün global pazara da açıldı. ZTE, yeni amiral gemisi akıllı telefonunun global lansmanını dün gerçekleştirdi. ZTE’nin dünyanın dört bir yanına satış yapan uluslararası internet sitesinde telefonun satışları 37 Aralık’ta başlayacak.

Red Magic 9 Pro, Qualcomm’un kısa süre önce çıkan yeni nesil yonga seti Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanıyor. Telefon, 6.8 inçlik AMOLED bir ekranla geliyor. BOE tarafından üretilen bu ekranın çözünürlüğü 1116 x 2480 piksel; yenilenme hızı ise 120 Hz. Kıvrımsız bu ekranın altında 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Ekranın üzerinde bir kamera deliği olmadığı gibi ince çerçeveleri de ekrana şık bir görünüm veriyor. Ekranın altında aynı zamanda bir de parmak izi sensörü yer alıyor.

Red Magic 9 Pro

Red Magic 9 Pro’da Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine 12 GB LPDDR5X RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara iki seçenek sunuluyor: 256 ya da 512 GB. Telefonda bir de ICE 13 soğutma sistemi yer alıyor ki bu da kaliteli oyun deneyimi için oldukça önemli bir özellik.

Telefon 6500 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 80 W. Telefonun arka yüzünde 50 + 50 megapiksellik çift kamera yer alıyor. OIS destekli ana lense, geniş açılı lens eşlik ediyor.

Oppo Find X7’nin Görselleri ve Özellikleri Sızdırıldı