realme Smart TV 4K piyasaya sürüldü!

realme Smart TV 4K piyasaya sürüldü!

Akıllı telefon markası realme, Hindistan’da realme X7 Max 5G ile birlikte realme Smart TV 4K cihazını resmen başlattı. Bu televizyon iki boyutta geliyor; 43 inç ve 50 inç.

Bununla birlikte, her iki varyant da aynı özelliklere ve tasarıma sahip. Bu yeni TV’ye ayrıntılı bir göz atalım. Yeni piyasaya sürülen realme Smart TV 4K, 3840 x 2160 piksel çözünürlüğe, 1,07 milyar renge, 16: 9 en boy oranına ve 178 ° görüş açısına sahip 43 inç / 50 inç LED arkadan aydınlatmalı bir LCD paneli sergiliyor. Ekran% 90 DCI-P3 renk gamı,% 83 NTSC renk gamı ​​ve Dolby Vision’ı destekliyor. TV ayrıca TÜV Rheinland sertifikalı düşük mavi ışık moduna ve realme’nin tescilli Chroma Boost renk profiline sahip.

realme Smart TV 4K piyasaya sürüldü!

Televizyon, 4 x ARM Cortex-A53 CPU çekirdeği ve ARM Mali G52 GPU’dan oluşan bir MediaTek yonga seti tarafından desteklenmekte. Bu SoC, 2GB RAM ve 16GB dahili depolama ile birleştirilmiş. Yazılım gelince, tüm önde gelen akış uygulamaları, Chromecast Yerleşik ve Google Asistan desteği ile Android TV 10‘u çalıştırıyor. Sesten bahsedersek, TV, Dolby Atmos ve DTS Surround Sound desteği ile 4 üniteli 24W hoparlörlere sahip. Segmentteki çoğu akıllı TV’nin aksine, bu televizyon aynı zamanda eller serbest ses kontrolü için dört dahili mikrofona sahip. Son olarak, bağlantı noktalarında, realme Smart TV 4K, çift bantlı WiFi, Bluetooth 5.0, 3 x HDMI (bunlardan biri ARC uyumlu), 2 x USB, 1 x AV, 1 x Tuner, 1 ile donatılmış. Fiyat skalası ise şu şekilde:  realme Smart TV 4K 43,386 $, 4K versiyonu ise 552 $. Bu televizyonun ilk satışının 4 Haziran saat 12: 00’de yapılması planlanıyor. Flipkart ve realme.com’da satışa sunulacak. TV, yakında ülke çapındaki ortak çevrimdışı perakende mağazaları tarafından satılacak.

HarmonyOS Android ya da iOS’e rakip olabilecek mi?