Realme Q3 serisi 22 Nisan’da geliyor

Realme Q3 serisi 22 Nisan'da geliyor

Realme Q3 serisinin bu ay geleceğini duyuruldu ve nihayet artık tarihi biliyoruz. Seri, Weibo’da şirket tarafından onaylandığı üzere 22 Nisan’da tanıtılacak.

Çok uzun zaman önce Realme, en yeni Q serisi akıllı telefonlarının, Q3 serisinin gelişini duyurmaya başlamıştı. En başta tek bir cihaz gelecek sanılıyordu ancak, bunun yerine bir dizi (en az) iki akıllı telefon, yani Realme Q3 ve Q3 Pro olacağını resmen açıklandı. Buna ek olarak artık cihazların geliş tarihini de öğrenmiş olduk.

Realme Q3 serisi 22 Nisan'da geliyor

Beklenen telefonlardan biri RealmeQ3 Pro olacak. Cihaz  halihazırda Dimensity 1100 yonga seti ile TENAA ve Geekbench’te ortaya çıktı. Ayrıca serinin karanlıkta parlayacak bir floresan renk seçeneğine sahip olacağını da biliyoruz. Realme Q3 Pro, 6.43 ”AMOLED panel ve 4.500 mAh pil ile gelecek. Ana kamera 64MP sensöre sahip olacak ve tüm kurulum periskop veya diğer süslü çözümler içermeyen üçlü kamera gibi görünüyor. Cihazın arka kısmı ise daha ilginç. Realme’nin endüstriyel tasarım direktörü Xianghai Sire, RealmeQ3 Pro’nun ateş böceği gibi parlayacağını açıkladı. Sire açıklamasında tam olarak şu ifadeleri kullandı: “Bu  telefon gün boyunca güneş ışığını emecek ve tüm floresan yüzeyler gibi geceleri parlayacak”. Şirket, mat efektli yeni bir kumtaşı kristali geliştirdi ve beş eksenli mikron seviyeli 3D mikro yapı sayesinde telefon, kullanımı kolay ve güzel görünebilecek.

Yerli otomobil TOGG ilk ödülünü aldı!