Realme önemli bir kilometre taşını geride bıraktı

Realme GT Explorer Master Edition fiyatı belli oldu!

Çin’in en genç akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme, önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. İşte konuya ilişkin tüm detaylar.

Son dönemde ismini daha sık duymaya başladığımız firmalardan birisi de Realme. Çin’in en yeni akıllı telefon üreticilerinden biri olan Realme, şu sıralar Avrupa pazarını göz önüne almış durumda. Özellikle Hindistan’da kısa sürede önemli bir kullanıcı potansiyeline ulaşan Realme, önümüzdeki süreçte Avrupa ve ABD’de büyümek istiyor.

Hatırlanacağı üzere Realme bir süre önce Türkiye pazarında da kurumsal olarak hizmet vermeye başlamıştı. Özellikle uygun fiyatlı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Realme, bu sayede önemli bir kullanıcı kitlesine erişti.

Realme önemli bir kilometre taşını geride bıraktı

Peki gelelim asıl sorumuza. Realme şimdiye kadar kaç milyon akıllı telefon sattı?

Çinli üretici tarafından yapılan son açıklamaya göre Realme şimdiye kadar 100 milyondan fazla telefon satmış durumda. Bakın burada önemli bir nokta var. Realme sevkiyatını gerçekleştirdiği telefonların sayısını vermiyor. Sattığı telefonların sayısını veriyor.

Çünkü sevkiyatı gerçekleştirilen telefonlar dediğimiz zaman üreticinin elinden çıkmış, mağazalara ya da satış noktalarına ulaşmış fakat henüz son kullanıcıya teslim edilmemiş ya da satılmamış olan telefonlar da işin içerisine giriyor.

Dolayısıyla Realme’nin burada bize verdiği 100 milyon sayısı, hali hazırda kullanımda olup, içerisinde sim kart takılı modellerin sayısını belirtiyor. Yani alınmış ve çöp olmuş cihazlarla birlikte bu sayı bir tık daha artabilir.

Microsoft Xbox Series satışlarından memnun