Realme ekran altı kamera için kolları sıvadı

realme 8i

Akıllı telefon pazarındaki en genç üreticilerden biri olan Realme ekran altı kamera teknolojisi için ilk adımları atıyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Realme ekran altı kamera için kolları sıvadı. Bilindiği üzere şu anda bazı markalar ekran altı kamera teknolojisini kullanıyorlar. Fakat iş uygun fiyatlı modellere geldiğinde bu teknolojiye rastlamak pek de mümkün değil.

Örneğin Samsung bu teknolojiyi ülkemizde 22 bin TL’den satılan Galaxy Fold 3 modelinde deneyimliyor. Bazı farklı markalar da yine oldukça yüksek fiyatlardan satılan modellerinde bu teknolojiye yer veriyorlar. Fakat bu modellerinde pek çoğu Türkiye’de satışta değil.

Peki ekran altı kamera teknolojisi uygun fiyatlı modellere ne zaman gelecek? Görünen o ki bunun için çok fazla beklememize gerek kalmayacak.

Realme 125W hızlı şarj destekli model için kolları sıvadı

Realme ekran altı kamera için kolları sıvadı

Genel olarak uygun fiyatlı modelleriyle tanıdığımız Realme, kendi ekran altı kamera teknolojisi için düğmeye bastı. Hatta bununla ilgili birkaç patent başvurusunda da bulundu. Peki Realme’nin ekran altı kameraya sahip ilk modeli ne zaman gelecek?

Sızdırılan bilgiler doğruysa 2022’nin ilk yarısında Realme ekran altı kamera teknolojisine sahip modelini satışa sunmuş olacak. Elbette bu modelin hangi segmentte yer alacağı şimdilik belli değil.

Fakat Realme’nin en pahalı modelinin dahi rakiplerine göre ucuz olduğunu varsayarsak ekran altı kamera teknolojisinin yakında pek çok modelde karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

2022 Toyota Tundra fiyatları yok artık dedirtecek: Kötü bir haber var