realme 9i özellikleri ve fiyatı belli oldu

realme 9i özellikleri

Uzun bir süredir beklenen realme 9i özellikleri ve fiyatı sonunda belli oldu. Bu akıllı telefon modelleri şaşırtmayı başaracak gibi görünüyor.

realme 9i özellikleri ve fiyatı bakımından çok merak ediliyordu. Cihaz Realme markasının sağlam cihazları arasında yer alıyor. Uygun bir fiyata da sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu nedenle yeni akıllı telefon modelleri büyük oranda dikkatleri üzerine çekecek. Cihazın özelliklerine baktığımızda Snapdragon 680 işlemcisinden güç aldığını görüyoruz.

Adreno 610 grafik işlem birimine sahip olan bu akıllı telefon modeli 6 GB RAM kullanıyor. Ayrıca 128 GB depolama alanı cihazda yer alacak. Ekranı ise 6,6 inç IPS LCD olarak kayıtlara geçti. Genel olarak bakıldığında cihazın özelliklerinin tatmin edici olduğunu söyleyebiliriz.

realme 9i özellikleri

Bu yeni akıllı telefon modelinde fiyat ve performans uyumu daha çok performanstan yana. Fiyatına göre böyle bir cihaz almak gerçekten de zor. Özellikle döviz kurunun artması ile birlikte bu tarz cihazların fiyatlarında da çok sert artışlar yaşandı. Realme dar bütçeli kullanıcılar için fena sayılmayacak bir modeli piyasaya sunmuş oldu.

realme 9i özellikleri

Akıllı telefon modellerinde bataryalar da büyük öneme sahip. Son dönemlerde üretilen bataryalar eskilere göre çok daha güçlü. 5000 mAh batarya bu cihazda tercih edildi. Ayrıca 33 W hızlı şarj özelliği ile birlikte kısa sürede cihazı şarj etmek mümkün.

Realme GT 2 serisi Avrupa’da satışa sunulacak mı?

Son olarak kamerasına bakalım. 50 megapiksel ana kamera ile birlikte 2 megapiksel makro kamera tercih edildi. Ayrıca 2 megapiksel derinlik sensörü bu modelde yer alıyor. Ön kamera ise 16 megapiksel gücünde. Bu akıllı telefon modelinin fiyatı 4 bin Türk lirası + vergiler olacak.