Realme 8 Pro 108 MP kamerayla geliyor

realme 8

Realme yeni nesil orta segment modeli için geri sayıma geçti. 24 Mart’ta resmiyet kazanacak olan Realme 8 Pro modelinde 108 MP’lik ana kamera yer alacak. İşte detaylar.

Uzun bir süredir ülkemizde de kurumsal olarak hizmet veren Realme, 24 Mart’ta özel bir etkinlik düzenleyecek. Çinli üretici düzenlediği bu etkinlikte yeni nesil modellerini tanıtacak. Realme 8 serisi cihazların tanıtacağı etkinlikte, gözle 108 MP’lik kamerasıyla orta segmentteki rakiplerine göz dağı veren Pro’da olacak.

Çinli şirket geçtiğimiz gün etkinlikle ilgili yeni bir görsel yayınladı. Yayınlanan bu görselde Pro varyantta 108 MP’lik bir kameraya yer verileceği net bir şekilde ifade edilmiş.

Realme 8’de ise 64MP’lik bir ana kamera bulunması bekleniyor. Zaten pro ve düz model arasındaki ek keskin fark da bu olacak.

Realme 8 Pro 108 MP kamerayla geliyor

Son dönemde orta segmentte yer alan modeller arasında 108 MP kameraya sahip olan cihaz sayısı hızla artıyor. Bilindiği üzere Xiaomi de orta segmentteki bazı cihazlarında 108 MP’lik kameralara yer veriyor.

Tabi ki söz konusu kamera olduğunda herşeyin çözünürlükten ibaret olmadığı da bir gerçek. Yani 108 MP’lik bir kameranın muazzam fotoğraflar çektiğiniz söylemek doğru olmayacaktır.

Şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. 108 MP’lik kameraya sahip olan modeller, orta segmentin üst basamağına hitap eden cihazlar. Dolayısıyla fiyat etiketi olarak da ortalamanın üzerinde yer alıyorlar.

Moto G100 lansmandan önce sızdırıldı! İşte detaylar