Realme 7i, Realme UI 2.0 güncellemesi almaya başladı

Realme 7i, Realme UI 2.0 güncellemesi almaya başladı

Realme 7i, Şubat ayında Realme UI 2.0 için Erken Erişim programına dahil oldu ve üç ay sonra son güncelleme başladı. Markanın topluluk forumlarından gelen raporlar, Android 11 tabanlı kullanıcı arayüzünün RMX2103_11_C.05 adı altında 801 MB boyutunda olduğunu ortaya çıkardı.

Güncelleme ile birlikte gelen pek çok yeni özellik ve pek çok iyileştirme var. Ancak temel optimizasyonlar arasında daha iyi bir Karanlık Mod ve 5.000 mAh pilin ömrünü uzatmak için gece şarj hızını kontrol eden bir AI algoritması kullanan Optimize Edilmiş Gece Şarjı bulunuyor. Güvenlik ve gizlilik açısından, Realme UI 2.0, System Cloner’ı Realme 7i’ye getiriyor. Bu, kullanıcıların farklı hesapları çalıştırmak için farklı parmak izlerine sahip farklı hesaplara sahip olmalarını sağlıyor. Uygulama Kilidi için Hızlı Ayarlar’da bir geçiş var ve Realme, Android’in izinlere yalnızca bir kez izin verme özelliğini uyguladı.

Realme 7i, Realme UI 2.0 güncellemesi almaya başladı

Cihaz özelliklerini hatırlayacak olursak; Realme 7i 6,5 inç HD+ 90 Hz LCD ekranla karşımıza çıkıyor. 90 Hz hız oranına sahip. Telefonda Snapdragon 662 işlemciye ve 8 GB RAM/ 128 GB dahili depolamaya yer veriliyor. Telefonun kamera tarafında ise bizleri ön tarafta 16 Megapiksellik bir kamera karşılıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise ana kamera tarafında 64 Megapiksel ona ise 8 Megapiksel ultra geniş kamera, 2 Megapiksel siyah ve beyaz kamerası ve 2 Megapiksel de makro olmak üzere toplamda 4 kamera eşlik ediyor.

Starlink uydusu arabada internet kullanımı sağlayacak: Bir YouTuber deneme yaptı (Video)