Döner kameralı Huawei Honor 7i tanıtıldı!

Honor 7i 031

İnovasyon tarafında son yıllarda önemli işlere imza atan Huawei yeni telefonu Honor 7i ile fark yaratmaya geliyor!

Çinin en büyük teknoloji firmalarından birisi olan Huawei kendi işlemcisini üretebilen 2 firmadan biridir. Huawei geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu çift kameralı Honor 6 Plus ile en üst seviye kamera deneyimlerinden birini mobil pazara sunmuştu. Honnor 6 Plus’ta kullanılan çift kamera lensi geniş açı ve derinlik sağlaması ile rakiplerinden oldukça farklı bir deneyimi kullanıcılarına veriyordu.

Honor 6 Plus

Kamera deneyimini daha ileriye taşımayı amaçlayan Huawei, Honnor 7i ile hem önde hem arkada kullanılabilen ilginç bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Arkada kullanılan f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel kamera otomatik olarak öne dönüyor ve geniş açılı bir selfie kamerası olarak hizmet vermeye başlıyor.

Huawei’nin bu tasarım anlayışı Oppo N3‘ün oldukça gerisinde ama telefon özellikle işçiliği ve malzeme kalitesiyle rakibinin bir adım önünde yer alıyor. Honor 7i‘nin rakiplerinden en önemli farkı ise yan tarafta bulunan parmak izi okuma sensörüdür.

Honor 71 001

 

Huawei Honnor 7i’nin teknik özellikleri ise şöyle;

  • 5,2 inç 1080p IPS ekran
  • Yeni nesil Snapdragon 616 işlemci
  • 16 GB Hafıza 2 GB RAM, 32 GB Hafıza 3 GB RAM
  • f/2.0 BSI 13 megapiksel sensör
  • 3000 mAh pil gücü
  • Android 5.1 ve EMUI 3.1 arayüzü

Telefonun Çin fiyatının 250 dolar olacağını belirtelim. Avrupa ve Ülkemizde ise bu fiyatın 330 € olması bekleniyor. Telefonun detaylı resimlerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

15.000 hacker tutuklandı!