Realme 11 Pro ve Pro+ büyük ilgi gördü

Realme 11 Pro

Realme 11 Pro ve Pro+, haziran ayında satışa sunuldukları Hindistan’da iyi bir satış grafiği yakalayarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

Realme, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonları Realme 11 Pro ve 11 Pro+’ı mayıs ayında resmi olarak tanıttı; Kısa süre sonra da piyasaya sürdü. Realme’nin yeni amiral gemileri haziran ortası gibi Hindistan’da da satışa sunuldu. Realme’nin paylaştığı son bilgilere bakılırsa, telefon Hindistan’da büyük ilgi görmüş. Çünkü telefon Hindistan’da satışa sunulmasından üç ay sonra, önemli bir kilometre taşını geride bırakmış durumda.

Realme dün sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yaparak, Realme 11 Pro ve 11 Pro+’ın bugüne kadar Hindistan’da 1 milyon sattığını duyurdu. Bu da telefonun Hindistan’da oldukça başarılı bir satış grafiği sergilediği anlamına geliyor. Telefonların fiyat/performans bakımından oldukça cazip seçenekler olarak görülmeleri bunda önemli bir rol oynadı.

Realme 11 Pro

Dimensity 7050 yonga setinden güç alan Realme 11 Pro, 6.7 inçlik OLED bir ekranla geliyor. FHD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. 10 bitlik bu panelde HDR10+ desteği bulunuyor. Ekranın maksimum parlaklığı ise 950 nit.

Son olarak batarya tarafına geldiğimizde karşımıza 5000 mAh’lık bir batarya çıkıyor. 67 W hızlı şarj özelliği sayesinde bu bataryanın tamamen dolması sadece 18 dakika sürüyor.

Adından da anlaşılacağı üzere bu serinin en etkileyici modeli olan Realme 11 Pro+ da Dimensity 7050 yonga setinden güç alıyor. Maksimum RAM kapasitesi Pro modelinde olduğu gibi 12 GB’da kalsa da dahili depolama alanı Pro+’ta 1 TB’a çıkıyor. Pro’nun aksine Pro+ AMOLED bir ekranla geliyor ama bunun dışında ekran özellikleri büyük ölçüde aynı. Pro’nun 16 megapiksellik selfie kamerasının yerini bu kez 32 megapiksellik bir selfie kamerası alıyor. Pro modeli ile Pro+ arasındaki en önemli farklardan biri arka kamerada karşımıza çıkıyor. Çünkü Pro+’ın arka kamerasının ana lensi 200 megapiksellik Samsung HP3.

iPhone 15 Pro Max stok problemleri yaşayabilir