Razer Naga Pro :  Her oyuna adapte olun

Naga Pro

Razer,  Naga Pro kablosuz oyun faresini duyurdu. MMO’dan MOBA’ya, Battle Royale’dan FPS oyunlarına ve daha fazlasına kadar Naga Pro’nun değiştirilebilir üç yan plakası, farklı oyun türlerine her zamankinden daha kolay uyum sağlıyor.

Razer Naga Pro , Razer HyperSpeed kablosuz serisinin en yeni üyesi olmakla birlikte, üçü bir arada modüler tasarımı ilk defa sunan Naga Trinity’nin üzerine geliştirilmiş bir üründür. Oyun teknolojisindeki en yeni ve en iyileri bir arada barındırırken, hayranların gözdesi olan çekirdek tasarımını da korumaktadır. Oyunculara daha fazla seçenek ve özelleştirme sunmak için tasarlanan Naga Pro, birçok farklı oyun ve oynanış tarzına hitap ediyor.

Naga Pro

Maksimum özelleştirme için çoklu tasarım

Güncellenen modüler tasarım artık iki, altı veya 12 programlanabilir düğme düzenine sahip üç manyetik yan plakaya sahiptir. Altı düğmeli yan plaka, Naga Pro’da ilk kez görücüye çıkan yeni tasarlanmış bir düzendir. Her bir yan plaka belirli oyun türlerini destekleyecek şekilde tasarlanmıştır: MMO / RTS oyunları için 12 düğmeli plaka, Battle Royale / MOBA için altı düğmeli plaka ve FPS oyunları için iki düğmeli plaka.

  • 12 düğmeli yan plaka, anında erişim için ergonomik konumlandırmayla yetenek rotasyonlarını ve makroları optimize etmek için en fazla sayıda düğmeye sahiptir. Zamanlamanın ve hassasiyetin önemli olduğu MMO veya RTS oyunları için idealdir.
  • 6 düğmeli yan plaka, kontrol ve erişilebilirlik dengesi sunar. Bu düzen ergonomik olarak Battle Royale veya MOBA oyunları düşünülerek tasarlanmıştır. Düğmeler; yeteneklere veya eşyalara hızlı erişim için iki sıra halinde yerleştirilirken daha kontrollü fare hareketleri için düğmelerin altında kaymaz bir baş parmak bölümü de yer almaktadır.
  • 2 düğmeli yan plaka, FPS oyunları için standart uyumdur. Hassasiyetin en önemli olduğu yerlerde, daha geniş lastik baş parmak alanı, her çatışmada maksimum kontrol sağlar. Bu hassas tasarım FPS oyunlarındaki en temel komutlar olan eğilme ve nişan almak (snipe) için kullanılan iki düğme ile tamamlanır.

Naga Pro

Yan plakalar, oyunculara toplam 20 adede kadar programlanabilir tuş ile benzersiz erişim sağlar. Razer Synapse yazılımıyla erişilebilen Razer Hypershift özelliği ise, ayrıca maksimum kontrol ve özelleştirme için her düğmeye ikincil bir işlev de atamanızı sağlar. Hızlı ve kolay erişim için Naga Pro, yazılım olmadan bile beş adede kadar yerleşik bellek profili depolayabilir.

En son yeniliklerle güçlendirildi

Naga Pro, en iyi e-spor oyuncularının güvenini kazanmış ve onlar tarafından başarısı kanıtlanmış Razer  HyperSpeed Kablosuz teknolojisi ile çoğu kablolu fareden daha hızlı bir bağlantı sunmak için donatılmıştır. Ek bir avantaj olarak; Razer HyperSpeed Wireless, diğer kablosuz oyun farelerine göre daha az güç çeker ve Naga Pro’nun pil ömrünü kesintisiz oyun süresinde 2,4 Ghz’de 100 saate; Bluetooth’da ise 150 saate kadar yükseltir. Pil azalırsa da Naga Pro; kolay kablo çekiştirmesiz kontrol (drag-free control) sağlayan ve ürünün yanında verilen Razer SpeedFlex kablosuyla oyun sırasında şarj edilebilir. Ayrıca; Razer Mouse Dock Chroma (ayrı olarak satılır) aracılığıyla da kablosuz şarj edilebilir.

Piksel hassasiyetinde doğruluk için Naga Pro, Razer Focus+ 20K DPI Optik Sensörü kullanır. Razer’in önde gelen Optik Sensörü; fare hareketlerini kusursuz bir şekilde izleyen ve Akıllı İzleme veya Asimetrik Kesme aracılığıyla kişisel tercihe göre kalibre edilebilen Hareket Senkronizasyonu gibi akıllı işlevler de dahil olmak üzere piyasadaki en yüksek teknik özelliklere sahiptir.

Naga Pro ayrıca, anında tepki (actuation) ve 70 milyon tıklamaya kadar rakipsiz dayanıklılık için, fiziksel temas yerine ışık hızından faydalanan Razer Optik Fare Anahtarlarına sahiptir. Oyuncular artık; geleneksel fare anahtarlarında uzun süreli kullanım sonrasında meydana gelen, istemsiz çift tıklamalardan korkmak zorunda kalmayacaklar. Değiştirilebilir üç yan plakası ve fare teknolojilerinin en yeni ve en iyileriyle dolu olan yeni Razer Naga Pro, şimdiye kadarki en çok yönlü ve gelişmiş Naga’dır.

Volkswagen Tiguan fiyatları uçuşa geçti!