Razer Blackwidow V3 Mini Hyperspeed: Minimal kablosuz oyuncu klavyesi

ewgewg

#İŞBİRLİĞİ

Razer, bu kez ufak boyutlarda, güçlü bağlantı seçenekleri sunan ve çok yönlü kullanıma imkân sunan bir oyuncu klavyesi ile karşımızda: Blackwidow V3 Mini Hyperspeed.

Blackwidow V3 Mini Hyperspeed klavye, normal bir oyuncu klavyesine, hatta normal bir klavyeye kıyasla oldukça ufak boyutlarda. Bu, ürünün kolaylıkla bir yerden bir yere taşınmasını ve farklı ortamlarda dahi rahatlıkla kullanılmasını mümkün kılıyor.

Ürün, normal boyutlardaki klavyelere kıyasla, bünyesinde fonksiyon tuşlarını ve nümerik pad’i barındırmıyor. Tabii bu, kullanım tarafında bir aksilik oluşturmuyor, zira tek tuşun birden fazla da kullanım fonsiyonu mevcut.

Bünyesinde RGB aydınlatma sistemini de barındıran klavye, ilk bakışta gerçekten şirin görünüyor

Blackwidow V3 Mini Hyperspeed, mekanik tuşlara sahip bir oyuncu klavyesi ve kablosuz yapıya sahip. Düşük gecikmeli kablosuz bağlantı teknolojisi, özellikle rekabetçi online oyunlarda oyuncuların geç kalmaması, hızlı hareket edebilmesi için önemli ve bu klavye de bunu sunabiliyor.

Ürün, bünyesinde Razer’ın 2.4GHz değerde HyperSpeed Wireless bağlantı seçeneğini, Bluetooth bağlantı seçeneğini ve Type-C bağlantı seçeneğini barındırıyor. Yani hangisini isterseniz seçebilir ve saniyeler içinde pek çok farklı cihaz için bağlantı kurarak kullanıma başlayabilirsiniz.

İki farklı switch seçeneği bulunuyor

Razer’ın Green Mechanical Switch (Yellow Switch seçeneği de var ve daha sessiz kullanım için ideal) sistemini kullanan ve tuş basış hissi olarak tok bir his sunan klavye, FPS’lerden RTS’lere, battle royale oyunlarından futbol oyunlarına kadar pek çok eğlenceli ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilir.

Tabii oyun diyoruz ama, oyunun haricinde, gündelik kullanımda da kullanabileceğiniz bir ürün bu. Akıllı televizyonunuza ya da tabletinize bağladığınızı düşünün mesela. Oturduğunuz koltukta, ya da yattığınız kanepede de kablosuz olarak hızlı deneyimler elde edebilirsiniz.

Razer Blackwidow V3 Mini Hyperspeed: Minimal kablosuz oyuncu klavyesi

Normal bir klavyeyey kıyasla %65 daha küçük olan klavye, Razer Chroma RGB aydınlatma sistemine sahip. Kendi istekleriniz doğrultusunda, oyunlara göre özel ayarlamalar yapabilir, profiller oluşturabilirsiniz. Klavyenin bünyesinde 5 farklı profili saklayabildiğini de belirtelim. İsterseniz bulut depolama seçeneğini de aktifleştirebilir, böylece farklı cihazlarda kullandığınızda da profillerinizi yanınızda götürebilirsiniz.

Biraz da ürünün dayanıklılık tarafından bahsedelim isterseniz. Blackwidow V3 Mini Hyperspeed klavye, alüminyum yapıda ve oldukça sağlam. Her biri ayrı ayrı programlanabilir mekanik tuşları da 80 milyon basışa kadar kullanım ömrüne sahip.

Tek şarj ile saatlerce korkusuz oyun deneyimi mümkün

Ve tabii pil ömrü de önemli. Cihaz, tek şarj ile 200 saate kadar kullanım imkânı sunabiliyor. Tabii burada RGB aydınlatma sisteminin aktif kullanımı ve sizin kullanım sıklıklarınıza göre toplam süreçte farklılıkların olacağını da belirtelim.

Ürün, 200 dolarlık satış fiyatı etiketine sahip.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

TP-Link TL-WPA7617 KIT ile hem evde hem de ofiste güçlü kablosuz internet çözümü