Razer, mobil oyun sınırlarını zorlamaya devam ediyor

RAZER

RAZER, mobil oyunu yeniden tanımlıyor.  KISHI V2 PRO, KISHI V2 XBOX EDITION ve RAZER EDGE ortaya çıktı.

Mobil oyun deneyimini zirveye taşıma tutkusundan doğan Kishi V2 Pro, başlangıçta yalnızca Razer Edge ile sunuluyordu. Artık ayrı olarak satılacak cihaz sadelik tutkunları ve meraklılar için geniş çapta stokla mevcut olacak.

HyperSense Haptics, genişletilebilir köprüyle evrensel uyum ve hem PC hem de konsol oyunlarını stream ederek oynama yeteneği gibi özelliklere sahip konsol sınıfı oyunlar için Kishi V2 Pro, geçişli şarjla (passthrough charging), ve 3,5 mm ses aracılığıyla ultra düşük gecikmeli en yüksek oyun performansını koruyacak. Razer Nexus 3.0 Uygulaması ile eşleştirildiğinde ise konu oyun oynamaktan çıkp yeni bir deneye dönüşecek.

RAZER

Edge

Devrim niteliğindeki  Edge, ABD’yi domine ettikten sonra Avrupa ve Asya’nın seçkin bölgelerinde beklenen çıkışını yapıyor. Snapdragon G3x Gen 1 Oyun Platformu tarafından desteklenen ve pürüzsüz 144Hz yenileme hızına sahip canlı 6.8 inç AMOLED ekrana sahip elde taşınır bu oyun harikası, oyuncuları her yerde AAA oyunlarla dolu bir dünyaya sürüklüyor.

RAZER

Kishi V2 Xbox Edition

Xbox iş birliği ile tasarlanan resmi lisanslı Xbox Edition kontrolcüler, Razer’ın mobil oyun alanındaki en yeni güncellemesi. Android için Kishi V2 Pro (Xbox Sürümü) ve iPhone için Kishi V2 (Xbox Sürümü), ödüllü el konsollarının mirasını temel alıp geliştirilerek yüzlerce AAA Xbox oyununun mobil olarak iOS ve Android platformlarında oynatılmasına olanak tanıyor. Bu kumandalar hassas kontroller, ergonomik konfor, ikonik Xbox düğme düzeni ve beyaz rengin estetiğini sunuyor.

Kishi V2 Xbox Edition serisi bir kontrol cihazından daha fazlası. Bu ürün serisi aynı zamanda Razer ve Xbox arasındaki kalıcı iş birliğinin bir kanıtı olmanın yanı sıra oyunculara konumlarına bakılmaksızın en iyi AAA oyun deneyimini sunmaya çalışarak, bir konsol kullanma deneyiminin geleneksel kısıtlamalarını aşıyor. Bu çığır açan kontrolörler yalnızca ABD ve Kanada’da mevcut olacak.

RAZER

Nexus 3.0

Bu ayın başlarında kullanıma sunulan Nexus 3.0 Uygulaması, Edge ve Kishi V2 kullanıcılarına hiçbir ek ücret ödemeden bir hazine sunuyor. Kullanıcılar, Nexus 3.0 üzerinden geniş bir kütüphaneye erişebilir ve binlerce oyunu keşfedip oynayabilecekler.

İster iOS ister Android olsun, seçilmiş kategoriler ve düzenli olarak yenilenen oyun listeleri ile otomatik oynatılan fragmanlar, oyun keşfini kolaylaştırıyor. Yalnızca dokunmatik ekranlı bir oyunun kontrol cihazıyla uyumlu olmasını isteyenler için, Android’deki Sanal Kontrol Modu bu isteği gerçeğe dönüştürüyor.

Netflix nasıl başarılı oldu?