Razer Hammerhead True Wireless tanıtıldı!

Razer Hammerhead True Wireless

Razer, mobil oyuncular için geliştirdiği kablosuz kulaklığı Razer Hammerhead True Wireless ile karşımıza çıktı. Razer, gecikmeyi oldukça düşürüyor!

Oyuncular için üretmiş olduğu aksesuar ve donanımlar ile bilinen Razer, bugün karşımıza yeni kablosuz kulaklığı ile çıktı. Razer Hammerhead True Wireless adındaki bu kulaklık iOS ve Android platformlarında oyun oynayanları hedef alıyor. Ses konusunda büyük atılımlar yapan firma, gecikmeyi neredeyse sıfıra indiriyor diyebiliriz.

Hammerhead True Wireless, bağlantı olarak Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanıyor. 10 metreye kadar kapsama alanı olan kulaklık tek şarj ile 3 saate kadar kesintisiz deneyim sunuyor. Şarj kutusu sayesinde bu deneyim 13 saate kadar çıkabiliyor.

13 mm sürücüler ile gelen kulaklık 20 Hz ile 20 kHz frekansları arasında ses deneyimi vadediyor. Dokunmatik yüzeyi ile kontrol imkanı sunan bu kulaklıkta 275 mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

Razer Hammerhead True Wireless

iOS ve Android ile uyumlu olan kulaklık, mobilde PUBG Mobile, Call of Duty: Mobile ve Fortnite gibi rekabetçi oyun oynayanlara 60 ms gibi oldukça fark edilmeyecek bir gecikme süresi sunuyor.

Yurtdışında 99.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan kulaklık muhtemelen 2019 yılı bitmeden Türkiye’de de satışa sunulacaktır. Türkiye fiyatının ise 750 TL ile 1.000 TL arasında olacağını düşünüyorum.