Quadro’dan Giyilebilir Teknoloji: Akıllı Saat

Smart Watch S884 2

Mobil Teknolojiler ve Akıllı Teknolojiler üreticisi Quadro, ürünlerine bir yenisini ekleyerek giyilebilir teknoloji platformunda Android, IOS, Windows ve Symbian sistemli tüm akıllı cep telefonlarıyla uyumlu çalışabilen Smart Watch S88 modelini kullanıcıların beğenisine sundu.

İstenilen her akıllı telefon ve işletim sistemi ile uyumlu çalışabilen Quadro Smart Watch S88 ile mesajlarınızı ve maillerinizi okuyabilir, müzik dinleyebilir, bildirimlerinizi izleyebilir, sesli görüşmelerinizi kulaklık ya da hoparlör ile gerçekleştirebilirsiniz. Tüm bunların yanında ne kadar yürüdüğünüzü, kaç kalori yaktığınızı da takip edebilirsiniz.

Smart Watch S884

Quadro Smart Watch S88 ile Neler Yapabilirsiniz?

Quadro’nun teknolojiye meraklı ve sürekli online olmayı seven kullanıcılara özel ürettiği Smart Watch S88, hayatı kolaylaştıran bir çok özelliği üzerinde barındırır. Akıllı telefonunuzla eşleşerek ofis, araç, ev ya da dış ortamlarda telefonunuz yakınınızda olmasa bile hiç bir çağrı ya da bildirimi kaçırmadan kolaylıkla iletişim kurmanızı sağlayarak sizi hayata bağlar.

Smart Watch S88 batarya1

Hayatı Kaçırma

Gürültülü, kalabalık veya sessiz olmanız gereken ortamlarda telefonunuza erişemediğiniz için önemli birçok aramayı, mesajı veya bildirimi kaçırdığınız olmuştur. Quadro Smart Watch S88 ile hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız. Zira sosyal ağınız, iş arkadaşlarınız, aileniz ve arkadaşlarınız size ulaşabileceklerini biliyorlar; Çünkü hayatınızda artık Quadro Smart Watch S88 var. O varken hiçbir şeyi kaçırmazsınız. Telefonunuz, 10 metreye kadar uzağınızda her yerde, çantanız ya da cebinizde olabilir. Quadro Smart Watch S88 akıllı telefonunuzun küçük bir versiyonu gibi çevrenizde olup bitenden haberdar olmanızı sağlar.


Zarif ve Kullanışlı

Quadro Smart Watch S88 akıllı saatinizde dijital saat ve analog arayüz arasında seçim yapabilirsiniz. Arka plan resminizi de zevkinize göre değiştirerek saatinizi kişiselleştirebilir, zevkinizi yansıtabilirsiniz.

Smart Watch S88ozellik2

Sağlıklı Bir Yaşam İçin

Elinizde telefonla konuşken maruz kaldığınız çok yüksek frekanslı radyo sinyalleri gibi etkenlerden sizi uzak tuttuğu için çok daha sağlıklı bir iletişim imkanı sunar. Bunun yanında Pedometre (Adım Sayar) gibi sportif uygulamalarıyla da size gün içindeki performansınızı ölçümleme olanağı sunarak sağlıklı yaşamın kapısını açar.

Güvende Hissettirir

Aracınızı kullanırken telefonunuzdan sıklıkla aranıyor ve iletişim kanallarınızı açık tutmak zorunda kalıyorsanız Quadro Smart Watch S88 aracınızda size dikkatinizi dağıtmadan, sağa sola uzanmak zorunda bırakmadan kolay erişimi sayesinde sürüş güvenliği sağlar. Bununla kalmayıp hatırı sayılır bir bütçe ayırarak sahip olduğunuz ve içinde paha biçemeyeceğiniz önemli data, kişisel bilgi ve telefon rehberi gibi içeriklerinizi taşıyan akıllı telefonunuz sizden 10 metreden fazla uzaklaşmadan sizi uyarır.

14 Yıl Sonra Çin’de Bir Konsol: Xbox One