Quadro Smart Watch S88 İnceleme

Quadro Smart Watch S881

#İŞBİRLİĞİ

Quadro Bilgisayar’ın satışa sunduğu Quadro Smart Watch S88, siyah ve mavi olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle temin edilebiliyor.

Giyilebilir teknolojilerin yaygınlaşmasıyla birlikte akıllı saatlerin kullanım alanları da genişledi. Akıllı telefonla eşleştirerek kullanabileceğiniz gibi bağımsız yapıdaki akıllı saat modelleri bulunuyor Quadro Smart Watch S88 modeliyse, Android ve iOS işletim sistemli cihazlarla eşleşerek kullanıyor. Quadro Smart Watch S88’i akıllı telefonunuzla eşleyerek bildirimleri alabileceğiniz gibi çeşitli uygulamaları da saat üzerinden kullanabiliyorsunuz.

Quadro-Smart-Watch-S88

Akıllı saatin üzerinden 1.54 inç boyutunda dokunmatik ekran bulunuyor. Hesap makinesi, takvim, FM radyo, adım sayar ve G-sensörüne sahip olan Quadro Smart Watch S88, Bluetooth üzerinden akıllı telefonunuzla senkronize oluyor. Senkronizasyonla birlikte akıllı telefonunuzdaki aramalar, rehber, sms, müzik, hava durumu, Facebook, Twitter, Whatsapp, WeChat ve e-posta bildirimlerinizi saat üzeründe görebiliyorsunuz. Şık tasarımıyla spor saat görünümüne sahip olan Quadro Smart Watch S88’ün ekranı üzerinde, Android kullanıcılarının yakından tanıdığı dokunmatik fonksiyon tuşları bulunuyor. Saatin üzerinde açma-kapama tuşu, USB bağlantı noktası, hoparlör ve mikrofon görev yapıyor. Aramaları almanıza ve saat üzerinden arama yapmanıza imkan tanıyan Quadro Smart Watch S88, 400mAh kapasiteli batarya ile geliyor. Quadro Smart Watch S88, 4 güne kadar bekleme ve 6 saate kadar konuşma imkanı sunuyor.

Teknik özellikler:

Ekran: 1.54 inç kapasitif dokunmatik

Uyumluluk: Android 2.3 üzeri , iOS 4.0 üzeri

Bağlantı: Bluetooth, mikro USB

Batarya: 400mAh

Pil Ömrü: 4Güne Kadar/6 saat konuşma

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

 Samsung Galaxy Alpha İnceleme


Yorumlar kapatıldı.