PUBG yıllık kazancı ile dudak uçuklatıyor!

PUBG yıllık kazancı

Battle Royale türündeki PUBG yıllık kazancını açıkladı. PUBG yıllık kazancı ile adeta dudak uçuklatıyor. İşte geçen yıl PUBG’nin elde ettiği kar!

Milyonları kasıp kavuran PlayerUnknown’s Battlegrounds namı diğer PUBG, bugün geçtiğimiz yıl ne kadar gelir elde ettiğini açıkladı. PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında boy gösteren PUBG, 2018 yılı içerisinde elde ettiği kar ile adeta dudak uçuklatıyor.

PUBG yıllık kazancı ne kadar?

PUBG Corp. tarafından yapılan açıklamaya göre; firma 2018 yılında 920 milyon dolar gelir elde etmiş. Bu gelirin 790 milyonunu sadece PC’den elde eden firma, bu verilere oyunun PlayStation 4 sürümünü dahil edemedi.

2018’in son ayında PlayStation 4’e gelen PUBG’nin bu yıl içerisinde satışları ile şirketin karını arttırması bekleniyor. Ancak PUBG Corp.’un bu kadar gelir elde etmesine rağmen giderlerinin de çok fazla olduğunu belirtelim.

Fortnite 8.40.1 ile sorunlar çözüldü!

PUBG Corp. 920 milyon dolar gelirden vergi ve giderler düşüldüğünde sadece 310 milyon dolar kar elde etmiş. 2018’de oyundaki bugları temizlemek için yatırımlar yapan firma, 2019’da rahat bir nefes alacaktır. Muhtemelen 2019 yılı gelirleri 1 milyar dolar üzerinde olacak ve şirkete de 500 milyon doların üzerinde kar kalacak.

PUBG yıllık kazancı