PUBG Mobile yeni özelliklere kavuştu

PUBG Mobile

PUBG Mobile yeni özellikler ile güncellendi. PUBG Mobile x Metro ile oyunculara çok farklı yeni modlar sunuluyor. İşte yenilikler.

Mobil oyuncuların severek oynadığı PUBG Mobile, güncellemeler ile yenilikler sunmaya devam ediyor. Tencent Games bugün ise Metro oyunu ile işbirliğine giderek yeni bir güncelleme yayınladı. iOS ve Android için indirime sunulan yeni güncelleme ile oyuna Metro’nun o kasvetli ve kıyamet sonrası teması ekleniyor.

Sürüm 1.1.0 ile gelen yenilikler arasında yok yok. Yeni atmosfer, yeni ekipmanlar, yeni meydan okumalar ve yeni Battle Royale sistemi güncelleme ile oyuna ekleniyor. PUBG’ye yeni bir hava katan bu güncellemeyi App Store ve Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Wolverine Fortnite için pençeleri biledi!

Tencent Games’in önümüzdeki dönemde PUBG’ye daha başka nasıl yenilik sunacağı henüz bilinmiyor. iOS cephesinde Fortnite’ın kendi hatasından dolayı saf dışı kalmasından sonra rakipsiz olan PUBG, bu avantajını çok iyi değerlendirecek gibi görünüyor.

PUBG Mobile x Metro ile gelen yenilikler

A. METRO ROYALE – SAVAŞ

1) Yeni Atmosfer

1. Erangel tabanlı iki eşsiz haritada bulunan harabeler, hendekler, haydut kampı ve diğer yeni konumlar keşfedilmeyi bekliyor.

2. Yepyeni ve eşsiz savaş mekaniği ve metro bulunan yeni bir yeraltı dünyasını keşfet. Ödüller göz kamaştırıcı ama tehlikeleri hafife alma. Kuytu köşelerde saklanan düşmanlara dikkat et.

2) Yeni Ekipman

1. Silahlara tüfek altı bomba atarlar eklenebilir, düşmanlarını silahınla havaya uçurabilirsin.

2. Gizlenen düşmanların konumunu tespit etmek için yepyeni Termal Görüşten yararlanabilirsin.

3. Gece Görüş ekipmanları sayesinde zifiri karanlıkta bile avantajı ele geçirebilirsin.

4. Yeni ve havalı Ağır Zırh sana daha güçlü bir koruma sağlayacak.

5. Birçok zırh eki sayesinde zırhının becerilerini en iyi şekilde kişiselleştirebileceksin.

6. Metro serisinde kullanılan sessiz havalı tüfek Tikhar Tüfeğini dene.

3) Yeni Meydan Okumalar

1. Birbirinden kurnaz haydutlar harita üzerinde düşman olarak karşına çıkacak. Onlara saldırı yap, malzemelerini yağmala ama aralarındaki seçkin savaşçılara karşı tetikte ol.

2. Metro serisinin özel canavarları kuytu köşelerde oyuncuları bekliyor.

4) Yeni Hedefler

Silahlarını kuşan ve savaş alanına gir, düşmanlarını yen ve malzeme ara, ganimetleri topla, ekipmanlarını geliştir ve servet kazan.

B. METRO ROYALE – SİSTEM

Lobide bulunan metro tüneli girişine dokunarak Metro Royale lobisine gir, burada karaborsa, mühimmat envanteri, görevler, yetenekler ve sıralamalar gibi özellikler hakkında eksiksiz bir yardımcı sistem seni bekliyor.

1) Karaborsa

1. Karaborsa, özel Metro Royale dükkânıdır. Oyuncular bir maça başlamadan önce buradan malzeme ve yeni ekipmanlar satın alabilir, ayrıca Metro Royale’den getirdikleri malzemeleri satarak Metro Parası kazanabilir.

2. Karaborsada bulunan malzemeler Klasik Mod malzemelerinden farklıdır ve farklı kalite seviyelerindedir. Burada ayrıca özel Metro Royale silahları, mayınları ve diğer yeni ögeler bulunur.

2) Mühimmat Envanteri

1. Mühimmat olarak ayarlanan ekipmanlar savaşa götürülebilir. Savaş alanından zafer kazanarak döndüğünde, ögeler yeniden mühimmata eklenir.

2. Ögeler Envanterde saklanabilir. Envanterde tutulan ögeler savaş alanına götürülemez ve yenildiğinde kaybedilemez.

3. Sırt Çantanda taşıdığın ögeler maça götürülebilir, yeterince cephane almayı unutma.

4. Kasada sakladığın ögeler maçı kazansan da kaybetsen de Mühimmata eklenir.

3) Komuta Merkezi

1. Komuta Merkezinde, oyun karakterlerinin Uygunluk seviyelerini kontrol edebilir, onların hikâyelerini okuyabilir ve Uygunluğu artırmak için onlara hediye verebilirsin.

2. Bir karakterin Uygunluk seviyesini artırdığında, Metro Royale dünyasında hayatta kalmana yardımcı olabilecek birçok kaynağı sana verebilirler!

Klasik Erangel Metro Temalı Oyunu (pek yakında)

1. Yeraltı Metro istasyonları, Metro canavarları ve Radyoaktif Bölgeler klasik Erangel haritasında ortaya çıkacak.

2. Erangel’e 4 metro hattı inşa edilecek ve her seferinde rastgele olarak 2 tanesi ortaya çıkacak. Oyuncular metro istasyonlarını kullanarak hızlıca hareket edebilir.

Kış Festivali Temalı Oyun (pek yakında)

1. Erangel, bir soğuk hava dalgasının etkisi altına girdi ve deniz yüzeyinde buz parçaları ortaya çıktı. Yüzen buzları takip ederek rastgele ortaya çıkan Kış Şatosu Cennetini bul, arkadaşlarınla eğlenceli kartopu savaşları yap ve gönlünce snowboard yap!

2. Şehrin yanında ortaya çıkan Kış Festivali kulübesini ve hediye çam ağacını ziyaret et, takım arkadaşlarınla birlikte kutlamaların tadını çıkar!