PS4’e Özel Wild Duyuruldu!

PS4e Özel Wild Duyuruldu

Bağımsız yapımcı Wild Sheep Studios, iki gün önce başlayan Gamescom 2014 oyun fuarında Playstation 4 oyun konsoluna özel olarak geliştirilen Wild isimli oyunu duyurdu.

Vahşi doğa temasına sahip olan hayatta kalma – macera oyunu bizleri günümüzden 10.000 yıl öncesinin insan yaşamına götürecek.

PS4'e Özel Wild Duyuruldu!

Mistik ögeleri içinde barındıran doğa ve hayvanlarla mücadele oyunu olarak karşımıza çıkacak olan Wild, gerçek anlamda ilgi çekici bir temaya sahip. Vahşi doğa, hayvanlar, avlanma ve barınma gibi unsurları içerisinde barındıran oyun bizleri zorlu doğa şartlarına karşı hayatta kalmaya yönlendiriyor. Son dönemlerin en popüler konusu olarak karşılaştığımız doğada hayatta kalma üzerine olan oyun 10.000 yıl öncesinin insanlarıyla tanışmamızı sağlayacak.

Gamescom 2014 etkinliği kapsamında duyurulan oyunun oyun severlerin beklentilerini karşılayıp karşılamayacağını beraber göreceğiz.

Playstation 4’e özel olarak duyurulan Wild’in Gamescom 2014 etkinliğinde paylaşılan duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;

Google’dan Dev Yatırım!