Friday the 13th The Game Çıkış Tarihi Belli Oldu

friday the 13th the game

Filmleriyle korku salan maskeli katil Jason, Friday the 13th The Game ile oyun dünyasına bir kez daha adımını atıyor. Peki, oyun ne zaman çıkacak? Oyun hangi platformlara çıkacak? Detaylar haberimizde.

80’li yılların favori korku gerilim filmi olan 13. Cuma serisi daha önce de oyun dünyasına dahil olmuştu. Bu yıl ise IllFonic ve Gun Media ortaklığında yeni bir 13. Cuma oyunu duyuruldu. 26 Mayıs 2017’de çıkışını yapacak olan oyun, 40 dolardan satışa sunulması planlanıyor. Ayrıca oyun Playstation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkacak. Multiplayer olarak oynanan oyunda Jason Voorhees karakterini veya hayatta kalmaya çalışan insanlarından birini oynamayı mümkün kılıyor. Hayatta kalmaya çalışanlar ister birlik olup Jason Voorhees’e karşı savaşmaya çalışabiliyorlar isterlerse de kaçabiliyorlar. Oyuncular Jason Voorhees karakterinin ilk 6 filmdeki hallerini de oynayabilecek. Filmin hayranları açısından oldukça ince düşünülmüş bir detay olarak görülebilir. Oyunun Türkçe desteği ise ne yazık ki bulunmuyor. Ayrıca oyun çıkışını yaptıktan sonra tek kişilik bir modunda oyuna ekleneceği söyleniyor.

Oyunun sadece minimum sistem gereksinimlerinin yayınlandığını da söylemek gerekir. Minimum sistem gereksinimleri ise aşağıdaki gibi.

İşletim Sistemi: Microsoft Windows 7, Windows 8, Windows 10
İşlemci: 2.0 GHz Dual-Core 64-bit CPU
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: DirectX 11 COmpatible GPU with 2GB Video RAM
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

PS4 ve Xbox One sahipleri bu RPG oyununu ücretsiz deneyebilecek