Profesyonellere Özel Dayanıklı Dizüstü Bilgisayar

Panasonic Toughbook CF LX3

Piyasadaki benzerleri arasından dünyanın en hafif 14 inç ekranlı dayanıklı dizüstü bilgisayarı olarak sıyrılan Panasonic Toughbook CF-LX3 14 saatlik pil ömrü sunuyor.

Panasonic yoğun ve mobil olarak çalışan profesyoneller için özel olarak ürettiği dayanıklı dizüstü bilgisayarını duyurdu. Panasonic Toughbook CF-LX3 dizüstü bilgisayar 14 inç boyutunda büyük bir ekrana ve 14 saatlik pil ömrüne sahip. Piyasada bulunantürdeşleri arasından dünyanın en hafif tasarımına (1,26 kg) sahip olma özelliğiyle sıyrılan Panasonic Toughbook CF-LX3, Toughbook ürünlerin dünyaca ünlü dayanıklılığını da bünyesinde barındırıyor.

 Panasonic-Toughbook-CF-LX3-2

Sınıfının en iyi kullanılabilirlik, mobilite ve kurumlara özel dayanıklılık niteliklerini karşılayan Panasonic Toughbook CF-LX3, gün boyu ofis dışında müşterilerini ziyaret eden ve bir masaüstü bilgisayara eşdeğer güce ihtiyaç duyan mobil çalışanlar için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor. Windows 8.1 Pro Update 64 bit işletim sistemine sahip cihaz, medya ve finans sektörleri gibi görsel ve verilerin kritik öneme sahip olduğu sektörlerde çalışan yöneticiler, danışmanlar ve satış elemanları için en uygun çalışma imkânını sağlıyor.

Toughbook CF-LX3’ün 19 mm eğimli klavye, yaprak tasarımlı tuşlarıyla hatalı girdileri en düşük seviyeye indirirken tuş görünürlüğünü artıran işaretleriyle kullanımı daha da kolaylaştırıyor. Bir konumdan diğerine sürekli hareket halinde olan çalışanlar için, ofis sınırlarına bağlantı çeşitliliğine sahip olmak büyük önem taşıyor. Panasonic Toughbook CF-LX3 küçük boyutuna rağmen ofis ihtiyaçlarına yönelik arayüzlerin tamamı ile birlikte geliyor. Bunların arasında standart yerel ağ bağlantısı (LAN), VGA ve HDMI, yazıcı ve ekran, USB 3.0 ve 2.0 girişleri ve bir SD kart yuvası yer alıyor. Ürünün Kablosuz LAN a/b/g/n (300 Mbit’e kadar) ve Bluetooth  v4.0 özellikleri hızlı veri aktarımı sağlıyor. 

 Panasonic-Toughbook-CF-LX3-3

Windows 8.1 Pro Update 64 bit (Windows 7 Professional – Windows 8.1 Pro’dan downgrade etme haklarıyla birlikte), güçlü bir Intel Core i5-4310U vPro işlemci (3 MB ön bellek, 2.0 GHz’den 3.0 GHz’ye,  Intel Turbo Boost Teknolojisi ile birlikte) ve en talepkar ofis uygulamalarının hareket halinde dahi kolayca çalıştırılabilmesini sağlayan DirectX 11 destekli Intel HD 4400 ekran kartı özelliklerine sahip Panasonic Toughbook CF-LX3 sayesinde ofisten uzakta olmak iş için kritik öneme sahip veriler ve uygulamalardan uzakta olmak anlamına gelmiyor. Cihaz 4 GB RAM (8 GB opsiyonel) ve 128 GB SSD depolama alanına sahip.

Toughbook CF-LX3 14 saatlik pil ömrü sunarak, zorlu bir iş gününün şartlarında profesyonellerin yarı yolda kalmamasını sağlıyor. 3 saatte hızlı yeniden şarj olma özelliği sayesinde cihaz, birçok yoğun yöneticiden daha az uykuya ihtiyaç duyuyor.  Vardiyalar halinde çalışan ve cihazın 24 saat boyunca çalışır durumda olmasına ihtiyaç duyan profesyoneller cihazın pilini kolayca yenisiyle değiştirebiliyorlar. Cihazın Full HD web kamerası (maks 1920 x 1080 piksel) ve gürültü filtresine sahip iki adet dahili mikrofonu sayesinde müşterilerle ya da ofis ile temaslarda bulunmak kolaylaşıyor.

 Panasonic-Toughbook-CF-LX3

Panasonic’in dayanıklılık odaklı mühendisliğinin bir ürünü olan Toughbook CF-LX3 ergonomik tasarımı sayesinde aynı anda hem dayanıklı hem de hafif bir cihaz. Özel magnezyum alaşımlı tasarıma sahip Toughbook CF-LX3, masadan düşmeye (76 cm) dayanıklı bir ürün.  Toughbook CF-LX3, tek tıkla kendisini ofiste kullanıma uygun bir masaüstü bilgisayarına çevirecek bir aksesuar eko sistemi tarafından destekleniyor.  USB 3.0 Çift Video Yuvalama İstasyonu, tek bir USB bağlantısı üzerinden Windows tabanlı dizüstü bilgisayarlar için evrensel bir genişleme çözümü sunuyor. Monitörler, yazıcılar, ağ, klavye ve fare evrensel yuvalama istasyonunun Tak ve Çalıştır becerileri sayesinde anında erişilebilir hale geliyor. “Her Zaman Açık” bir USB girişi, dizüstü bilgisayara bağlı her türlü cihaza, dizüstü bilgisayarın kapalı olduğu durumlarda dahi güç sağlıyor. Bu sayede akıllı telefon ya da tabletleri şarj etmek kolaylaşıyor.

NBA 2K15′ten Tam Süre Oynanış Videosu!