DopingBox ile Televizyonunuzu Akıllı Televizyona Çevirin

Standart televizyonları bile akıllı televizyona çevirebilen, Android işletim sistemki DopingBox test merkezimizin konuğu oldu. Android işletim sistemini kullanan DopingBox ile akıllı telefon ve tabletinizdeki uygulamalar televizyonunuzla buluşurken, TV, sinema ve dizi içeriklerini izleyebiliyorsunuz. 

İnternetle televizyonu buluşturan DopingBox, Android işletim sistemi sayesinde oyundan müziğe, sosyal medyadan film, dizi ve TV izlemeye kadar bir çok içeriği televizyonunuza aktarıyor. Android işletim sistemini kullanan sistemle, tıpkı tablet ve akıllı telefonunuzda olduğu gibi uygulamalar ve oyunlar yükleyebiliyorsunuz. Ön yüklü sinema ve dizi uygulamalarıyla istediğiniz zaman izleyebileceğiniz 1000’den fazla içeriğe ulaşmanızı sağlayan DopingBox, internet üzerinden çalışıyor.

 dopingbox-1

İnternet bağlantısı sayesinde sosyal ağlara erişmenizi, müzik dinlemenizi, film izlemenizi ve birçok farklı içeriği sunarken, medya oynatıcı olarak da kullanabiliyor. Millenicom tarafından kullanıma sunulan DopingBox’tan aylık ücretler ödeyerek yaralanabiliyorsunuz.

 dopingbox

DopingBox’ı HDMI ile televizyonunuza bağladıktan sonra, ister Ethernet portundan kablolu isterseniz de Wi-Fi aracılığıyla kablosuz olarak internete bağlamanız gerekiyor.  Aktive edilmesinin ardından DopingBox ile birlikte gelen Airmouse kumanda sayesinde kolaylıkla menüler ve uygulamalar arasında gezip istediğiniz uygulamayı çalıştırabilirsiniz.  Kablosuz fare mantığıyla çalışan Airmouse ile Android platformunda oynadığınız birçok oyunu TV’niz üzerinden oynayabilmenizi sağlıyor. DopingBox’a, aylık 19.99TL’ye sahip olabiliyorsunuz. 


DopingBOX İnceleme by dg-tv

Jabra Solemate Max İnceleme