Profesyonel Oyunculara Özel: Logitech G302

Logitech Custom format G302 logitech StraightFront

Profesyonel oyuncular için tasarlanan Logitech G302, güçlü performansı ve hassasiyeti ile eSpor Oyuncularının da gözdesi olacak.

 Oyun aksesuarlarının lideri Logitech, en yeni gaming mouse’u Logitech  G302 Daedalus Prime  MOBA’yı tanıttı. Dünyanın dört bir yanında Team SoloMid, Cloud9, CJ Entus Frost, CJ Entus Blaze ve Invictus Gaming gibi profesyonel MOBA oyuncuları tarafından da test edilen Logitech G302, en üst aşamadaki profesyonel eSpor oyunlarının zorlu şartları için özel olarak tasarlandı. G302’nin özel metal yaylı tuşu ile germe sistemi, tıklama işlevini geliştiriyor ve bu sayede oyunlarda daha hızlı ve hatasız olma özelliği sunuyor.

Logitech- Custom_format_G302_logitech_StraightFront

Logitech G302’yi dünyanın en iyi eSpor oyuncularını ihtiyaç duydukları performansla buluşturmak için tasarladıklarını söyleyen Logitech Türkiye Pazarlama Müdürü Selver Yıldız, “G302, oyunculara kazanabilmeleri için yardımcı olacak ürünler tasarlayarak bilimi en üst seviyeye taşıma konusunda süregelen taahhüdümüzü yansıtıyor. Mouse’un tuşları, şekli ve ağırlığı, hızlı ve duyarlı sağ-sol tıklama tuşları ile eşsiz bir şekilde profesyonel MOBA oyuncularının taleplerine cevap verecek şekilde tasarlandı. G302 konforu ve dayanıklılığı, varolan en gelişmiş teknolojiyle birleştirerek MOBA oyun platformu için tasarlanmış en iyi mouse olma özelliğini taşıyor. En yüksek seviye oyunlardaki tüm zorluklara direniyor ve özellikle galibiyetin veya malubiyetin milisaniyeler ile belirlendiği en kritik durumlarda hızlı tıklama ve doğru zamanlama özelliğiyle müthiş bir oyun keyfi sunuyor” dedi.

Logitech G302, aynı zamanda el hareketlerini ekrandaki aksiyonlara en doğru şekilde yansıtabilmek için özel lens tasarımı, aydınlatma geometrisi ve algoritmaları birleştiren Logitech’in Delta Zero  sensör teknolojisini de sunuyor. G302’nin çok hafif ve duyarlı olduğunu, hızlı tuşları kusursuz hareket özelliği sunduğunu söyleyen SoloMid takımından Jason “WildTurtle” Tran, “Takımımın kazanması için gerçekten ihtiyacım olan şey G302” dedi.

3D Tasarım Dersleri Artık Okul Müfredatında