Logitech ve eSpor Güçlerini Birleştiriyor

Cloud9 Alliance

Oyun tutkunlarının tercih ettiği en beğenilen ekipman markası Logitech G, dünya genelinde en iyi oyunculardan oluşan eSpor takımlarının sponsoru oldu.

Oyuncular artık dünya genelindeki profesyonel oyun organizasyonlarında Logitech G ekipmanları ile yarışacak.  Turnuvalarda Logitech G ekipmanlarını kullanan takımlar arasında; İsveç ve Almanya’dan Alliance, Kore’den CJ Entus, Japonya’dan Detonation, Çin’den Invictus Gaming, İsviçre’den mYinsanity, Endonezya’dan XCN ve Cloud9, Amerika’dan Hammer Time ve Team SoloMid yer alıyor. Ayrıca Logitech G’nin Türkiye’den HWA ve BPI takım sponsorlukları da devam ediyor.

eSport_Facebook

Logitech G’nin sponsor olduğu takımlar, geliştirilen yeni ürünleri pazara girmeden önce test ederek, ürünlerle ilgili deneyimlerini Logitech ile paylaşıyorlar. Logitech G’nin desteğiyle, oyunlarını yepyeni bir seviyeye taşıdıklarını söyleyen SoloMid takımının sahibi Andy Dinh, “Logitech G ile çalışmayı tercih ettik, çünkü onlarla aynı tutku ve mükemmeliyetçilik anlayışını paylaşıyoruz. Bu iki tarafa da yarar sağlayan doğru bir işbirliği”dedi.

Samsung ve Pebble Akıllı Saat Pazarını Ele Geçirdi