Prestigio’dan Sekiz Çekirdekli Yeni Amiral Gemisi

MultiPhone 5508 DUO

Uluslararası mobil cihaz ve tüketici elektroniği üreticisi Prestigio’nun sekiz çekirdekli işlemcisiyle dikkat çeken modeli MultiPhone 5508 DUO tanıtıldı.

MediaTek MT6592’nin sekiz çekirdeği birbirinden tamamen bağımsız çalışıyor. Yüksek işlem gücü isteyen uygulamalarda çekirdekler hep birlikte çalışırken basit uygulamalar söz konusu olduğunda sadece tek bir çekirdek işlemi yürütüyor. Diğer çekirdekler ihtiyaç olmadığı zamanlarda kapatıldığı için pil ömrü uzatılmış oluyor. Bu özellik aynı anda çok sayıda uygulamanın çalıştığı durumlarda verimliliği düşürmeden her uygulamaya yeterli işlem gücü ayrılabilmesini sağlıyor.

MultiPhone-5508-DUO


Sekiz çekirdekli işlemci ve ona eşlik eden dört çekirdekli grafik işlemci sayesinde MultiPhone 5508 DUO ile nefes kesici grafikler eşliğinde oyun oynamak ve video izlemek kullanıcılara benzersiz bir deneyim yaşatıyor. Akıllı video iyileştirme ve Clear Motion özellikleri sayesinde aksiyon filmlerinden spor karşılaşmalarına kadar her şey mükemmel görünüyor.

MultiPhone-5508-DUO-1

Prestigio MultiPhone 5508 DUO’nun kristal berraklığında 5 inçlik HD çözünürlüğe sahip IPS ekranı tam laminasyon teknoloji sayesinde incecik görünürken DragonTrail koruması da düşme ve çarpmalara karşı dayanıklılığı artırıyor. İnce ve hafif bir kasaya sahip olan MultiPhone 5508 DUO tek elle kolayca kullanılabiliyor. Minimal tasarım, temiz çizgiler ve metal malzeme yeni telefonun göz alıcı ve seçkin görünmesini sağlıyor. Ayrıca telefon ile birlikte bir de arka kapak hediye ediliyor. Bu şık aksesuar MultiPhone 5508 DUO’yu mükemmel şekilde tamamlıyor.

MultiPhone-5508-DUO-2

MultiPhone 5508 DUO’nun otomatik odaklama özellikli ve çift LED flaşlı 13 megapiksellik kamerası sayesinde her anınızı çarpıcı derecede yüksek çözünürlükte yakalayabiliyorsunuz. 5 megapiksellik ön kamera ile de hem yüksek çözünürlükte görüntülü görüşmeler yapabiliyor hem de kaliteli özçekim fotoğrafları çekebiliyorsunuzEn son sürüm Android 4.4 KitKat işletim sistemi yüklü olarak gelen MultiPhone 5508 DUO ile geliştirilmiş ve sadeleştirilmiş Android arayüzünün keyfini çıkarabilirsinizÇift SIM kart destekli olan MultiPhone 5508 DUO ile hem iş hem de kişisel hattınız için iki ayrı telefon taşımanıza da gerek kalmıyor. Ayrıca ücretsiz 200 GB bulut depolama hizmeti MultiCloud, en popüler doküman formatları üzerinde çalışabilmenizi sağlayan OfficeSuite Pro, e-kitap uygulaması Prestigio eReader, navigasyon uygulaması Navitel Navigator, antivirüs uygulaması McAfee Antivirus ve Prestigio’nun uygulama mağazası MultiStore gibi pek çok faydalı uygulama MultiPhone 5508 DUO ile ön yüklü olarak geliyor.  Prestigio MultiPhone 5508 DUO, çok yakın bir tarihte Türkiye’deki teknoloji marketlerinde de raflardaki yerini alacak.

MultiPhone-5508-DUO-3

Prestigio MultiPhone 5508 DUO Teknik Özellikler

İşlemci: 8 Çekirdekli MediaTek MTK6592 (1.7GHz)
Bellek: 1 GB
Depolama Alanı: 16 GB + 32 GB’a kadar microSD kart desteği
Ekran: 5 inç, HD (720X1280 piksel) çözünürlük, IPS, OGS, DragonTrail Glass
Kameralar: 13 MP Arka \ 5 MP Ön
İşletim Sistemi: Android 4.4 KitKat
Pil: 2300 mAh
Ağırlık: 129 gram