Prestigio’nun Uygulama Mağazası MultiStore Açıldı

prestigo

Prestigio, Android işletim sistemli cihazları için uygulama mağazası MultiStore’un ilk sürümünü çıkardı.

Prestigio’nun akıllı telefon ve tabletlerinde çalışmak üzere özenle seçilmiş uygulamalara kolay erişim sunan MultiStore ayrıca kullanıcılar için özel teklifler ve sürprizler de barındırıyor.Kullanıcıların binlerce uygulama arasından doğru uygulamayı bulmalarına yardımcı olmayı hedefleyen MultiStore’da Tavsiye Edilenler ve En İyi Ücretsizler olmak üzere sadece iki kategori bulunuyor. Böylece arama yapmak daha da kolaylaşıyor. MultiStore’un basit ve minimalist tasarımı sayesinde ana fonksiyonlar her zaman göz önünde yer alıyor. Böylece kullanıcıların menüler arasında dolaşmasına gerek kalmıyor.

prestigo 1

Prestigio’nun MultiPhone serisi akıllı telefonları, MultiPad serisi tabletleri ve MultiCenter serisi medya oynatıcılarında ön yüklü olarak gelen MultiStore’dan uygulama indirebilmek için ücretsiz olarak bir Prestigio ID’si oluşturmak yeterli oluyor. Oluşturulan bu hesap ile Prestigio’nun bulut depolama servisi MultiCloud’a ve e-kitap servisi eReader’a da giriş yapılabiliyor.

multistore1

MultiStore aracılığıyla cihazınıza kurduğunuz uygulamalar için bir güncelleme çıktığında MultiStore sizi hemen uyarıyor. Farklı bir Prestigio cihaza geçiş yaptığınızda ise uygulamalarınız da sizinle birlikte geliyor. Hatta ücretli olarak satın aldıklarınız bile! Bir kez satın aldığınız bir uygulamayı tüm Prestigio akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabilirsiniz. MultiStore’da sadece Prestigio kullanıcılarına özel indirimler ve avantajlı teklifler de bulunuyor. Ödemeler için PayPal ve kredi kartları kullanılabiliyor.