Porsche Macan Turbo Exclusive Performans Sürümü Piyasada

Porsche Macan Turbo Exclusive Performans Sürümü Piyasada

Porsche Macan Turbo Exclusive Performans Sürümü, standart Macan Turbo’dan 36 beygir daha güçlü ve 86.267 euroya mal olacak.

Alman otomotiv devi Porsche, standart Turbo’dan 36 beygir daha güçlü ve 23.000 euro daha maliyetli olan Macan Turbo Exclusive Performans sürümünü piyasaya sürdü. Sınırlı sayıda üretilen aracın 3.6 litrelik çift turbolu V6 motoru 436 beygir gücünde ve 600 nM tork üretiyor. 0’dan 100 km’ye 4.4 saniyede çıkabilen bu lüks SUV, maksimum 272 km/s hıza ulaşabiliyor.

Exclusive Performance Edition, üstün sürüş yetenekleri ve bilgisayar kontrollü aktif süspansiyon yönetimine ek olarak farklı sürüş modları içeriyor. 21 inc jantları, ön ve arka spoyler boyunca giden kırmızı şeritlerin yanı sıra birkaç küçük değişikliğe uğramış. Kabin içinde ise kırmızı dikişleri ile siyah deri koltuklar ve kırmızı emniyet kemeri göze çarpıyor. Ayrıca Özel Performans Sürümü rozeti kapı eşiklerinde ve araç gösterge panelinde görülüyor.

Sınırlı ve özel üretim olan Macan Turbo Performans Sürümü, Ocak ayında 86.267 euro başlangıç fiyatlarıyla kullanıcıları ile buluşacak.