Popüler Xiaomi modelleri için güncelleme müjdesi

xioami redmi note 9 pro 5g tanitildi iste ozellikleri ve fiyati 1 696x433 1

Xiaomi, Ocak ayının sonunda yayınlanan bir rapora göre, Redmi Note 9 serisinin MIUI 14 güncellemesi için 2023’ün ikinci çeyreğini işaret etmişti. Söz konusu zaman aralığına yaklaşırken, serinin iki cihazı güncelleme almaya başladı. Ancak, son yazılım güncellemesi sadece belirli birkaç kullanıcıya sunuldu.

Popüler Xiaomi modelleri için güncelleme müjdesi. Bir duyum kanalının paylaştığı bilgilere göre, Xiaomi Redmi Note 9 Pro ve Redmi Note 9S için MIUI 14 güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncelleme, bu telefonların “Global” versiyonlarına gönderiliyor.

Xiaomi, Redmi Note 11

Tahmin edilebileceği gibi, yazılım Android 13 yerine Android 12 temelinde geliştirilmiş. Bu telefonlar Android 10 ile piyasaya sürülmüşlerdi ve zaten iki Android güncellemesi almışlardı. Ancak, MIUI 13, bu cihazların MIUI 11 ile piyasaya sürüldükten sonra aldığı üçüncü büyük MIUI güncellemesi oluyor. Xiaomi’nin üç yıl boyunca OS güncellemelerini desteklemesi iyi bir gelişme.

Redmi Note 11 global sürümü

Popüler Xiaomi modelleri için güncelleme müjdesi

Her neyse, yukarıda bahsedildiği gibi, güncelleme sadece “Mi Pilot” test kullanıcıları için mevcut. İlerleyen haftalarda, güncelleme “Stable Beta” olarak birkaç normal kullanıcıya ulaşacak, ardından tüm kullanıcılar için son “Stable” sürümü piyasaya sürülecek.

Redmi Note 10 serisi, çıktıktan sadece 9 gün sonra milyon sattı

Böylece, güncelleme Nisan sonunda veya Mayıs başında tüm cihazlar için yayınlanmış olacak. O zamana kadar, kalan Redmi Note 9 serisi modelleri de MIUI 14 beta sürümünde olabilirler. Tabi yine de durumların nasıl gelişeceğini zaman gösterecek. Popüler Xiaomi modelleri için güncelleme müjdesi.

Xiaomi Redmi Note 12 Turbo için artık geri sayıma geçti